Evo koliko su najmoćniji TikTokeri zaradili u 2021.

charlidamelio/Instagram
Poslovni magazin Forbes nedavno je objavio popis TikTokera koji su najviše zaradili u godini koja je sad već iza nas. Tko se sve nalazi na tom popisu i koliko su točno zaradili, pročitajte u nastavku
Vidi originalni članak

Američki poslovni magazin Forbes prije nekoliko dana je objavio svoj službeni popis TikTokera koji su najviše zaradili u 2021. godini. Također, ovim popisom potvrđeno je da su sestre Charli i Dixie D'Amelio, s ukupno 180 milijuna pratitelja i najvećom globalnom zaradom, najmoćnije influencerice na ovoj društvenoj mreži. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Forbes (@forbes)

Na prvom mjestu se, očekivano, našla 17-godišnja Charli D'Amelio sa 133 milijuna pratitelja i zaradom od 17,5 milijuna dolara u 2021. godini, piše Elite Daily. Nakon nje slijedi njena 20-godišnja sestra Dixie (deveta najpraćenija TikTokerica) sa zaradom od 10 milijuna dolara u 2021. 

Na trećem mjestu se našla Addison Rae koja je 2020. godine dobila titulu TikTokerice koja najviše zarađuje, no prošle je godine zaradila 'samo' 8.5 milijuna dolara. 

@addisonre

Pull up in the Sri Lanka

♬ original sound - #𝘔𝘢𝘭𝘦𝘪𝘤𝘰𝘯 ♂️💎

Četvrto mjesto zauzeli su Bella Poarch i Josh Richards s prosječnom zaradom od oko pet milijuna dolara, dok se na petom mjestu našla Kris Collins sa zaradom od, otprilike, 4,75 milijuna dolara u 2021. godini. 

@kallmekris

Amanda meets Katrina💄

♬ original sound - Kris HC

Kada se zbroje sve zarade svih ovih TikTokera, dolazimo do brojke od 55,5 milijuna dolara u 2021. godini, što je 200 posto veća zarada od one u 2020.

Iako su neki od ovih TikTokera dio svog novca zaradili na projektima izvan TikToka, većina njihove zarade ipak je došla s ove platforme i to je prilično impresivan podatak. Naime, prosječna TikTok zvijezda na jednoj sponzoriranoj objavi može zaraditi od 100 tisuća pa sve do 250 tisuća dolara - kada gledamo svjetske trendove. Neki od njih taj iznos uspijevaju podići i do pola milijuna dolara. 

Wow...

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr