Evo što trebaš znati o novom dečku Gigi Hadid

tylerjcameron3/Instagram
Već i vrapci na grani znaju da su Gigi i Tyler u vezi. No, koliko toga zapravo znate o bivšem američkom 'Gospodinu savršenom'? Ne brinite. Iskopali smo sve zanimljivosti o njemu.
Vidi originalni članak

Gigi Hadid ljubi američkog 'Gospodina savršenog', Tylera Camerona. Zajedno s ostalim natjecateljima u ovogodišnjoj sezoni borio se za srce Hannah Brown. Na kraju je Hannah odabrala drugog dečka (i s njim je prekinula), a Tyler je 'izvisio'. Nakon nekog vremena su odlučili otići na date, ali je Cameron očito ipak krenuo dalje i to u skroz drugom smjeru. S Gigi Hadid.

A evo što sve moraš znati o njezinu novom dečku!

1. Dolazi iz Jupitera

Vjerovali ili ne, Tyler dolazi iz Jupitera. I ne, pritom ne mislimo na planet. Rodno mjesto 'Savršenoga' nalazi se na Floridi. Tamo je odveo i Hannah još dok se natjecao u showu.

2. Jako je inteligentan

Kad se prijavio u show svi su prvo primijetili njegov izgled. No, Tyler je zapravo jako pametan. Prvostupnik je komunikacija, a kasnije je i diplomirao na Sveučilištu Florida Atlantic.

3. Bavi se sportom

Tijekom studiranja je igrao američki nogomet. Iako ga je ozljeda ramena spriječila u daljnjem razvoju sportske karijere, i dalje se rekreativno bavi sportom. Recimo, najviše voli trčanje.

4. Ima nekoliko hobija

Tyler je aktivna osoba koja nikad nema mira. Ima jako puno hobija, a samo neki od njih su plesanje i ronjenje. Priznao je kako često sramoti frendove svojim plesnim pokretima. Jednostavno se previše unese u ritam...

5. Spasio je psa

Ima psa Harleyja kojeg je spasio iz skloništa i obožava ga. Voli s njime provoditi vrijeme i voditi ga u šetnje.

6. Skoro je odustao od 'Gospodina savršenog'

Malo je nedostajalo da odustane od showa. Naime, Tyleru je otac pao u komu 10 dana prije nego što je krenula emisija. Planirao je odustati, ali je ipak nastavio zbog oca. Njih dvojica su obožavali zajedno gledati show pa je to napravio tati u čast.

Kad je Hannah to saznala promijenila je mišljenje o njemu i jako joj je porastao u očima. Do tog trenutka je mislila da je samo mišićavi 'playboy', ali ovim joj je dokazao koliko je zapravo velik čovjek.

7. Bavi se modelingom

Uz televizijsku, gradi i modnu karijeru. Zastupaju ga tri agencije i jako mu dobro ide u modeling svijetu.

8. Bavi se i građevinom

Tyler je dokazao kako je svestrana osoba, pa se uz modeling i sve svoje hobije, bavi i građevinom. Nevjerojatno, zar ne?

9. Bio je u samo jednoj ozbiljnoj vezi prije Gigi

Ima dobro tijelo, lijepo lice, pametan je i šarmantan, a imao je samo jednu curu prije Gigi. Pitate se kako je to moguće? E pa, čini se da je on jedan od rijetkih dečkiju koji traže 'onu pravu' i ne ulazi mu se u neozbiljne odnose ako u njima ne vidi budućnost. Nadamo se da će ovo s Gigi potrajati - zauvijek!

10. Jedna od najvećih životnih želja mu je - skočiti s padobranom

Iako je izuzetno veliki avanturista, još si nije uspio ispuniti veliku životnu želju - skočiti s padobranom. To mu je trenutno na 'to do' listi, a skočit će kad skupi dovoljno hrabrosti!

Kako se vama sviđa Tyler? Mislite li da su on i Gigi savršen par i da je on baš njezin 'gospodin savršeni'?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr