Evo tko će biti u fokusu spin-offa serije 'La Casa de Papel'

screenshot/youtube
Španjolska serija 'La Casa de Papel', poznata još kao i 'Money Heist' privedena je kraju još prošle godine, no uskoro nam stiže njen spin-off koji će biti posvećen samo jednom liku
Vidi originalni članak

Lik oko kojega će se bazirati ovaj spin-off je, mnogima omiljeni, Berlin, odnosno Andres de Fonollosa, piše Whats on Netflix.

"Berlina smo već upoznali u 'La Casa de Papel', a sada je vrijeme da upoznamo Andresa de Fonollosu. Već sada vam možemo reći da 2023. godine stiže spin-off o njegovom životu", poručio je Alex Pina, kreator ove serije.

Ono što smo do sada, kroz 'La Casa de Papel', saznali o Berlinu je to da ima pet bivših supruga uključujući i Tatianu pa se pretpostavlja da će se serija osvrnuti i na to kako ih je upoznao te na njegov život s njima. Također, Berlin je Profesorov brat pa ćemo najvjerojatnije saznati puno toga i o njihovom zajedničkom životu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Jedna od najpoznatijih Berlinovih pljački je ona kada je Parizu ukrao 434 dijamanta pa ćemo, zasigurno, biti upoznati s detaljima tog događaja. 

"Ovo će biti putovanje kroz zlatne godine ovog lika kada je, ludo zaljubljen, krao diljem cijele Europe", rekao je Pina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Točan datum izlaska ove serije nije poznat, ali rečeno je kako se ona već snima te da će svjetlo dana sigurno ugledati već iduće godine.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr