Prvi 233 pregleda 12. listopada 2022.

Evo tko će biti u fokusu spin-offa serije 'La Casa de Papel'

screenshot/youtube

Španjolska serija 'La Casa de Papel', poznata još kao i 'Money Heist' privedena je kraju još prošle godine, no uskoro nam stiže njen spin-off koji će biti posvećen samo jednom liku

Lik oko kojega će se bazirati ovaj spin-off je, mnogima omiljeni, Berlin, odnosno Andres de Fonollosa, piše Whats on Netflix.

"Berlina smo već upoznali u 'La Casa de Papel', a sada je vrijeme da upoznamo Andresa de Fonollosu. Već sada vam možemo reći da 2023. godine stiže spin-off o njegovom životu", poručio je Alex Pina, kreator ove serije.

Ono što smo do sada, kroz 'La Casa de Papel', saznali o Berlinu je to da ima pet bivših supruga uključujući i Tatianu pa se pretpostavlja da će se serija osvrnuti i na to kako ih je upoznao te na njegov život s njima. Također, Berlin je Profesorov brat pa ćemo najvjerojatnije saznati puno toga i o njihovom zajedničkom životu. 

Jedna od najpoznatijih Berlinovih pljački je ona kada je Parizu ukrao 434 dijamanta pa ćemo, zasigurno, biti upoznati s detaljima tog događaja. 

"Ovo će biti putovanje kroz zlatne godine ovog lika kada je, ludo zaljubljen, krao diljem cijele Europe", rekao je Pina.

Točan datum izlaska ove serije nije poznat, ali rečeno je kako se ona već snima te da će svjetlo dana sigurno ugledati već iduće godine.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?