Evo tko je nova djevojka Leonarda DiCaprija

screenshot/youtube, maria beregova/Instagram/Canva
Leonardo DiCaprio ovog ljeta je naprasno prekinuo sa svojom djevojkom Camilom Morrone, a već sada ponovno ljubi
Vidi originalni članak

Samo nekoliko dana nakon prekida s 25-godišnjom djevojkom Camilom Morrone s kojom je bio četiri godine, glumac Leonardo DiCaprio već je pronašao svoju novu ljubav.

Kako piše Daily Mail, radi se o 22-godišnjoj Ukrajinki Mariji Beregovoj koja iza sebe ima već jednu rastavu. 

Maria je bivša supruga Ahmeda Masouda Abdelhafida koji u Monaku posjeduje pravo modno carstvo, a njegov je djed bio desna ruka libijskog tiranina Moamera Gadafija.

No, u srpnju ove godine, Maria je počela koristiti svoje djevojačko prezime, a otprilike u to vrijeme su ona i Leonardo viđeni na jednoj zabavi u St. Tropezu. 

Beregova je odrasla u Švicarskoj, pohađala je privatni internat, a trenutno živi u Londonu gdje studira kako bi mogla preuzeti obiteljsku farmaceutsku tvrtku. Osim što studira u Švicarskoj, povremeno se bavi i modelingom, a njen Instagram profil prepun je fotografija s luksuznih putovanja. 

Podsjećamo, Leonardo i njegova bivša djevojka Camilla Morrone bili su zajedno više od četiri godine, a ovog su ljeta naprasno prekinuli. "Leo i Camila prekinuli su ovog ljeta. Razišli su se prijateljski, bio je to prirodan završetak stvari", rekao je izvor za Daily Mail.

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

Posjeti joomboos.24sata.hr