Prvi Ljetni JoomBoos magazin 173671 pregleda 11. srpnja 2022.

Ljetni JoomBoos magazin s hrpom TOP poklona je vani!

joomboos

Kakvo bi to ljeto bilo bez najboljeg magazina u regiji - najhot izdanja JoomBoos Videostar magazina!? Ma dosadno skroz!

Novi, ljetni broj JoomBoos Videostar magazina napokon je na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske! U bogatom i šarenom 'summer' izdanju ponovno vas čekaju najbolje teme, najcool posteri domaćih i stranih zvijezda, ali i ponovno vrhunski pokloni uz koje ćete uživati cijelo ljeto, ali i mnogo duže.

 | Autor:

Pop socket i quiz book by #EUnited

Uz ovaj broj magazina na poklon dobivate genijalan pop socket za svoj mobitel. Možete ga odmah zalijepiti na pozadinu mobitela, čak i na bilo koju masku, pa onda možete bez brige gledati TikTokove ili YouTube videa dok doručkujete, ručate, ležite i odmarate na plaži, u krevetu, u parku...ma gdje god provodite ovo dugo, toplo ljeto.

 | Autor:

Osim pop socketa, uz svaki magazin ponovno dolazi i knjižica kvizova znanja, također super stvar za ponijeti na more, na plažu, na odmor ili za rješavanje kod kuće ako ljeto provodite ondje. Kako god vam srce poželi!

 | Autor:

I pop socket i knjižicu kvizova ponovno vam donosi Europski parlament u sklopu našeg velikog projekta #EUnited, htjeli su vam opet osigurati najzabavnije ljeto ikad! Kvizovi o geografiji, poznatima, zemljama u Europi i svijetu...sve vas to čeka u bogatoj knjižici kvizova, a sve o pop socketu smo vam već i rekli! Bit će vam najbolji prijatelj ovog ljeta i olakšati vam svako scrollanje, fotkanje, svaki selfie, svako gledanje videa... I svako učenje o nekim novim temama online koje vas najviše zanimaju, pa bila to politika, zabava ili nešto treće. Top!

 | Autor:

Osim svega toga, u magazinu je ponovno velika JoomBoos skandinavka s imenima poznatih glumaca, najdetaljniji ljetni horoskop, ispovijesti, intervjui s Domenicom, Tinom Walme, Polinom iz 'Gospodina savršenog', ispovijest našeg Luciana Plazibata koji nam je ispričao sve o drami između Milice Pavlović i Ane Nikolić i još mnogo, mnogo toga. Također, 17 najzabavnijih postera će vam ponovno uljepšati sobu - samo nemojte ljutiti roditelje i lijepiti ih na friško ofarbane zidove! :P

 | Autor:

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina potražite na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske po cijeni od 35 kuna i uživajte u svom najboljem ljetnom osvježenju!

Tvoja reakcija?