Facebook je sad Meta, a internet se već naveliko 'sprda'

twitter/canva
Mark Zuckerberg jučer je obznanio da njegova tvrtka 'Facebook' mijenja ime te da će se od danas zvati 'Meta'. Naravno, ekipa s interneta je bila brza kao i inače te je za čas svijet obišla hrpa 'memeova' o ovoj velikoj vijesti
Vidi originalni članak

Osnivač Facebooka, Mark Zuckerberg, jučer je obznanio da njegova tvrtka 'Facebook' mijenja ime te da će se od danas zvati 'Meta', piše 24sata. Društvena mreža Facebook će i dalje zadržati ime, te će od sada tvrtka 'Meta' biti vlasnica ovih velikih brendova: Facebooka, Instagrama, Messengera, WhatsAppa te Oculusa, brenda povezanog s virtualnom stvarnosti.

"Novo ime tvrtke potječe iz novog smjera u kojemu se tvrtka kreće, a to je stvaranje 'metaverzuma", izjavio je Zuckerberg na virtualnoj prezentaciji Facebook Connect.

"Vjerujem da je metaverzum sljedeće poglavlje interneta, kao i naše kompanije. Danas nas vide kao društvenu mrežu, ali u osnovi svega je da mi spajamo ljude. Metaverzum je sljedeća granica, teleportirati se bilo gdje, moći iskusiti što god želite, s kime god želite, u bilo kojem trenutku. Zajedno možemo stvoriti cijelu novu platformu i stvoriti jednu novu kreativnu ekonomiju, u kojoj ćete stavljanjem naočala na glavu moći ući u novi svijet", rekao je Zuckerberg.

A čim je ova vijest obišla svijet, internetom su počele kružiti salve 'memeova' na tu temu pa, pogledajmo najbolje...

Čini se da više nećemo imati problema s 'Facebookom'

Samo biznis

Zanimljiva teorija

Ako ja ne vidim probleme, ne vide ni oni mene

Uuups...

Nope, Mark, nećemo se naviknuti

Usluge laserskog uklanjanja tetovaža bi mogle biti u porastu ovih dana

Jedno slovo zaista čini razliku

Aaa, pa možda je samo kriza srednjih godina u pitanju 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr