Prvi 2309 pregleda 29. listopada 2021.

Facebook je sad Meta, a internet se već naveliko 'sprda'

twitter/canva

Mark Zuckerberg jučer je obznanio da njegova tvrtka 'Facebook' mijenja ime te da će se od danas zvati 'Meta'. Naravno, ekipa s interneta je bila brza kao i inače te je za čas svijet obišla hrpa 'memeova' o ovoj velikoj vijesti

Osnivač Facebooka, Mark Zuckerberg, jučer je obznanio da njegova tvrtka 'Facebook' mijenja ime te da će se od danas zvati 'Meta', piše 24sata. Društvena mreža Facebook će i dalje zadržati ime, te će od sada tvrtka 'Meta' biti vlasnica ovih velikih brendova: Facebooka, Instagrama, Messengera, WhatsAppa te Oculusa, brenda povezanog s virtualnom stvarnosti.

"Novo ime tvrtke potječe iz novog smjera u kojemu se tvrtka kreće, a to je stvaranje 'metaverzuma", izjavio je Zuckerberg na virtualnoj prezentaciji Facebook Connect.

"Vjerujem da je metaverzum sljedeće poglavlje interneta, kao i naše kompanije. Danas nas vide kao društvenu mrežu, ali u osnovi svega je da mi spajamo ljude. Metaverzum je sljedeća granica, teleportirati se bilo gdje, moći iskusiti što god želite, s kime god želite, u bilo kojem trenutku. Zajedno možemo stvoriti cijelu novu platformu i stvoriti jednu novu kreativnu ekonomiju, u kojoj ćete stavljanjem naočala na glavu moći ući u novi svijet", rekao je Zuckerberg.

A čim je ova vijest obišla svijet, internetom su počele kružiti salve 'memeova' na tu temu pa, pogledajmo najbolje...

Čini se da više nećemo imati problema s 'Facebookom'

Samo biznis

Zanimljiva teorija

Ako ja ne vidim probleme, ne vide ni oni mene

Uuups...

Nope, Mark, nećemo se naviknuti

Usluge laserskog uklanjanja tetovaža bi mogle biti u porastu ovih dana

Jedno slovo zaista čini razliku

Aaa, pa možda je samo kriza srednjih godina u pitanju 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?