Floyd Mayweather podivljao na Justina: 'Izdajico!'

Olivia Rodrigo Instagram
Insta rat počinje. Justin Bieber prestao je na Instagramu pratiti prijatelja boksača Mayweathera jer navodno loše utječe na njega.
Vidi originalni članak

Nakon mjeseci savjetovanja sa svojim pastorom i crkvom, Justin je odlučio povući crtu i riješiti se nekih prijatelja.

Među prvima koje je prestao pratiti na Instagramu je boksač Floyd Mayweather Jr. jer navodno loše utječe na slavnog pjevača koji ponovno pokušava 'postaviti granice' s ljudima koji ga okružuju.

Prijateljstvo je puklo jer je boksač prečesto u striptiz barovima, a kad su boksača pitali hoće li ga Bieber opet otpratiti u ring, Mayweather je rekao da je 'Justin pronašao Boga i vjerojatno se negdje moli', piše WMagazine.

Zbog svega je Mayweather Jr. podivljao i vikao da je Justin 'izdajica' i da je 'mrtav za njega'. Ne može mu oprostiti što ga je napustio na nagovor nekih ljudi kad je Mayweather Jr. bio uz njega tijekom njegovog raspada i kad su ga svi napadali i napustili.

Slavni pjevač i Mayweather Jr. prijatelji su godinama. Zajedno su ljetovali na Bora Bori, Justin ga je nekoliko puta otpratio u ring prije važnih mečeva, a čak je i trčao u pomoć njegovoj djeci nakon prometne nesreće 2014. godine. 

Posjeti joomboos.24sata.hr