Prvi 2429 pregleda 22. kolovoza 2017.

Floyd Mayweather podivljao na Justina: 'Izdajico!'

Justin Bieber
Olivia Rodrigo Instagram

Insta rat počinje. Justin Bieber prestao je na Instagramu pratiti prijatelja boksača Mayweathera jer navodno loše utječe na njega.

Nakon mjeseci savjetovanja sa svojim pastorom i crkvom, Justin je odlučio povući crtu i riješiti se nekih prijatelja.

 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Među prvima koje je prestao pratiti na Instagramu je boksač Floyd Mayweather Jr. jer navodno loše utječe na slavnog pjevača koji ponovno pokušava 'postaviti granice' s ljudima koji ga okružuju.

Prijateljstvo je puklo jer je boksač prečesto u striptiz barovima, a kad su boksača pitali hoće li ga Bieber opet otpratiti u ring, Mayweather je rekao da je 'Justin pronašao Boga i vjerojatno se negdje moli', piše WMagazine.

Zbog svega je Mayweather Jr. podivljao i vikao da je Justin 'izdajica' i da je 'mrtav za njega'. Ne može mu oprostiti što ga je napustio na nagovor nekih ljudi kad je Mayweather Jr. bio uz njega tijekom njegovog raspada i kad su ga svi napadali i napustili.

Slavni pjevač i Mayweather Jr. prijatelji su godinama. Zajedno su ljetovali na Bora Bori, Justin ga je nekoliko puta otpratio u ring prije važnih mečeva, a čak je i trčao u pomoć njegovoj djeci nakon prometne nesreće 2014. godine. 

Tvoja reakcija?