Princeza Charlotte krenula u školu: Fotke su preslatke

theroyalfamily/Instagram
Pisali smo ti da će princeza Charlotte kreće u školu. A sada ti donosimo preslatke fotke.
Vidi originalni članak

U pratnji roditelja Williama i Kate te brata Georgea, princeza Charlotte 'odradila' je prvi dan škole Thomas Battersea u južnom Londonu. Malena je držala mamu Kate za ruku, a George tatu Williama i bili su preslatki, javlja Her.

Brat i sestra sigli su obučeni u školsku uniformu, Charlotte u vesti i suknji, a George u hlačicama. Kosa princeze bila je strogo svezana u rep, kako vjerojatno nalažu pravila. Šrinceza na fotkama nije bila oduševljena zbog svoje frizure.

Ravnateljica prvo pružila ruku mlađem naraštaju

Presladak dojam ostavila je ravnateljica Helen Haslem koja ih je dočekala ispred škole. Prvo je pružila ruku u znak pozdrava djeci pa zatim vojvodi i vojvotkinji. Time je pokazala koliko je školi stalo do djece i da su im ona na prvom mjestu. William joj je otkrio da je Charlotte bila jako uzbuđena što kreće u školu.

Škola Thomasa Battersea nudi široki izbor aktivnosti i predmeta. Tako će princeza uz redovne predmete moći pohađati balet, satove glume, Francuski jezik, glazbeni... Glavno pravilo škole je 'Budi ljubazan', a trenutno je pohađa 530 djece od četiri do trinaest godina.

Vjerujemo da će ova preslatka princeza jako brzo pronaći prijatelje i uživati u svojim školskim danima.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr