Gigi i Zayn potvrdili vezu na Instagramu?

gigihadid/zaynmalik/instagram
Dok nije na društvenim mrežama - nije službeno, rekli bi neki. A kako su njih dvoje objavili fotku zajedničke fotke na Instagramu, fanovi su sad uvjereni da su njih dvoje ponovno zajedno i više nema nagađanja.
Vidi originalni članak

Nakon što su početkom godine uhvaćeni kako se ljube na ulicama New Yorka, obožavatelji su čekali službenu potvrdu da su manekenka Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik zaista opet u vezi. A ima li bolje potvrde od fotografija na Instagramu? 

OPA Stara ljubav: Gigi i Zayn uhvaćeni zajedno u New Yorku

Gigi je na Instagram storyju objavila njihov zajednički selfie i kratko napisala 'Kraj kreveta' i fanovima je ovo bilo dovoljno da zaključe kako su bivši ljubavnici opet - sadašnji ljubavnici.

Slatki zajednički selfie

Gigi i Zayn prvi su puta počeli dejtati sada već dosta davne 2015. godine, a milijuni obožavatelja bili su opsjednuti njihovom vezom i obožavali su ih kao par. Često su se pojavljivali zajedno u javnosti, a Gigi je glumila i u Zaynovom spotu. 

OPA? Zbog ove fotke fanovi misle da su Gigi i Zayn opet skupa

Prekinuli su početkom 2019. godine, ali očito nisu dugo mogli izdržati jedno bez drugoga. Prije par mjeseci počelo se šuškati da su opet zajedno, a sad su, ovom fotkom na Instagramu, čini se i sami potvrdili 'glasine'.... 

Što vi mislite?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr