Gledamo se i slušamo: Naši glazbeni hitovi su himne generacije

Dosad smo snimili dvadesetak glazbenih hitova, a istim tempom nastavljamo i dalje. Novi originalni glazbeni hitovi koji vas očekuju na JoomBoosu bit će dvije rap/trap pjesme finalista Rap Campa, najavna pjesma za naš novi talent glazbeni show te najavna pjesma za novu JoomBoos seriju 'Teini dnevnici'. Očekujte neočekivano!
Vidi originalni članak

JoomBoos je najjača multichannel platforma u Hrvatskoj, prisutni smo na svim društvenim mrežama. Prisutni smo na YouTubeu, Instagramu, Facebooku i TikToku, gdje smo najgledaniji, najbrže rastući i najveći kanal. Naš je magazin nagrađivan na prestižnim svjetskim natjecanjima, a web portal najčitaniji je portal za generaciju Z i milenijalce u Hrvatskoj. Ukupno smo od 2015. godine osvojili 20-ak prestižnih nagrada za originalne serijale i projekte, ali nismo prepoznati samo kao video kreatori u regiji. Naši originalni glazbeni hitovi i spotovi redovito su najslušaniji, a dosad smo ih izbacili već više od 20! I da, svaki od njih skuplja nekoliko milijuna pregleda, a najslušaniji i više od 5 milijuna.

'Sama' tjednima u trendingu

Posljednji takav na JoomBoosu bio je prvi singl naše youtuberice i influencerice, Nike Pavičić xniks2x.

Nikina pjesma 'Sama' u manje od tri tjedna skupila je više od 1,1 milijun pregleda na JoomBoos kanalu, a više od tjedan dana bila je na prvom mjestu YouTube trendinga u regiji. Atraktivan spot snimljen je u Zagrebu, na nekoliko lokacija glavnoga grada. U spot je uloženu mnogo truda, a uz Niku i JoomBoosove influencere, u spotu se pojavljuju i brojni JoomBoos prijatelji, od Lorin Nukić do Pavea Eleza. No, Nikin debitantski singl nije jedini JoomBoosov hit koji je pomeo glazbenu konkurenciju na YouTubeu u posljednjih nekoliko mjeseci.

'S.O.S.' pjesma i Rap Camp bili su savršena kombinacija

Pjesma 'S.O.S.', najavna pjesma JoomBoosova talent showa Rap Camp, tjednima je bila na vrhu YouTube trendinga, a u nekoliko je mjeseci skupila više od 2,1 milijun pregleda. Ovom je pjesmom, kao i velikim projektom 'Rap Camp', JoomBoos uspio dohvatiti i onu 'nedohvatljivu' publiku, starije milenijalce i sve one kojima YouTube nije primarno mjesto zabave i informiranja. Dokaz tome je i činjenica da 'S.O.S.' nije svirao samo na YouTubeu, već ga se moglo (i može ga se) čuti i na brojnim radio stanicama u Hrvatskoj.

'Generacija Z', pjesma koja je snimljena u sklopu 'Savršenog spoja', nagrađivanog projekta i prvog YouTube mjuzikla na ovim prostorima, u Hrvatsku je dovela Baku Prase. Najpopularniji youtuber u Srbiji pridružio se JoomBoosovcima te zajedno s njima snimio hit čiji pregledi na YouTubeu rastu i devet mjeseci nakon izlaska pjesme i spota. Pjesma je dosad pregledana više od 5 milijuna puta. Svim ovim glazbenim projektima JoomBoos je dokazao kako je najjači i na tom području u Hrvatskoj i regiji, a tim putem nastavljamo i dalje. No, prije nego što vas uvedemo u naše nove glazbene projekte, prisjetimo se onih najuspješnijih dosad!

Stoka ft. LayZ - MOJA CROATIA (5,2 milijuna pregleda)

JoomBoos ft. Baka Prase - Generacija Z (5 milijuna pregleda)

LayZ - TKO SE BOJI VUKA JOŠ (6,5 milijuna pregleda)

BQL & NIKA ZORJAN - VRUĆE (2,1 milijun pregleda)

NIKA ZORJAN & 8RASTA9 - BLAMAŽA (2,1 milijun pregleda)

Novi originalni glazbeni hitovi koji vas očekuju na JoomBoosu bit će dvije rap/trap pjesme finalista Rap Campa, najavna pjesma za naš novi talent glazbeni show te najavna pjesma za novu JoomBoos seriju 'Teini dnevnici'. Očekujte neočekivano!

Posjeti joomboos.24sata.hr