Prvi 810 pregleda 28. veljače 2020.

Gledamo se i slušamo: Naši glazbeni hitovi su himne generacije

Dosad smo snimili dvadesetak glazbenih hitova, a istim tempom nastavljamo i dalje. Novi originalni glazbeni hitovi koji vas očekuju na JoomBoosu bit će dvije rap/trap pjesme finalista Rap Campa, najavna pjesma za naš novi talent glazbeni show te najavna pjesma za novu JoomBoos seriju 'Teini dnevnici'. Očekujte neočekivano!

JoomBoos je najjača multichannel platforma u Hrvatskoj, prisutni smo na svim društvenim mrežama. Prisutni smo na YouTubeu, Instagramu, Facebooku i TikToku, gdje smo najgledaniji, najbrže rastući i najveći kanal. Naš je magazin nagrađivan na prestižnim svjetskim natjecanjima, a web portal najčitaniji je portal za generaciju Z i milenijalce u Hrvatskoj. Ukupno smo od 2015. godine osvojili 20-ak prestižnih nagrada za originalne serijale i projekte, ali nismo prepoznati samo kao video kreatori u regiji. Naši originalni glazbeni hitovi i spotovi redovito su najslušaniji, a dosad smo ih izbacili već više od 20! I da, svaki od njih skuplja nekoliko milijuna pregleda, a najslušaniji i više od 5 milijuna.

'Sama' tjednima u trendingu

Posljednji takav na JoomBoosu bio je prvi singl naše youtuberice i influencerice, Nike Pavičić xniks2x.

Nikina pjesma 'Sama' u manje od tri tjedna skupila je više od 1,1 milijun pregleda na JoomBoos kanalu, a više od tjedan dana bila je na prvom mjestu YouTube trendinga u regiji. Atraktivan spot snimljen je u Zagrebu, na nekoliko lokacija glavnoga grada. U spot je uloženu mnogo truda, a uz Niku i JoomBoosove influencere, u spotu se pojavljuju i brojni JoomBoos prijatelji, od Lorin Nukić do Pavea Eleza. No, Nikin debitantski singl nije jedini JoomBoosov hit koji je pomeo glazbenu konkurenciju na YouTubeu u posljednjih nekoliko mjeseci.

'S.O.S.' pjesma i Rap Camp bili su savršena kombinacija

Pjesma 'S.O.S.', najavna pjesma JoomBoosova talent showa Rap Camp, tjednima je bila na vrhu YouTube trendinga, a u nekoliko je mjeseci skupila više od 2,1 milijun pregleda. Ovom je pjesmom, kao i velikim projektom 'Rap Camp', JoomBoos uspio dohvatiti i onu 'nedohvatljivu' publiku, starije milenijalce i sve one kojima YouTube nije primarno mjesto zabave i informiranja. Dokaz tome je i činjenica da 'S.O.S.' nije svirao samo na YouTubeu, već ga se moglo (i može ga se) čuti i na brojnim radio stanicama u Hrvatskoj.

'Generacija Z', pjesma koja je snimljena u sklopu 'Savršenog spoja', nagrađivanog projekta i prvog YouTube mjuzikla na ovim prostorima, u Hrvatsku je dovela Baku Prase. Najpopularniji youtuber u Srbiji pridružio se JoomBoosovcima te zajedno s njima snimio hit čiji pregledi na YouTubeu rastu i devet mjeseci nakon izlaska pjesme i spota. Pjesma je dosad pregledana više od 5 milijuna puta. Svim ovim glazbenim projektima JoomBoos je dokazao kako je najjači i na tom području u Hrvatskoj i regiji, a tim putem nastavljamo i dalje. No, prije nego što vas uvedemo u naše nove glazbene projekte, prisjetimo se onih najuspješnijih dosad!

Stoka ft. LayZ - MOJA CROATIA (5,2 milijuna pregleda)

JoomBoos ft. Baka Prase - Generacija Z (5 milijuna pregleda)

LayZ - TKO SE BOJI VUKA JOŠ (6,5 milijuna pregleda)

BQL & NIKA ZORJAN - VRUĆE (2,1 milijun pregleda)

NIKA ZORJAN & 8RASTA9 - BLAMAŽA (2,1 milijun pregleda)

Novi originalni glazbeni hitovi koji vas očekuju na JoomBoosu bit će dvije rap/trap pjesme finalista Rap Campa, najavna pjesma za naš novi talent glazbeni show te najavna pjesma za novu JoomBoos seriju 'Teini dnevnici'. Očekujte neočekivano!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar malek_iva12

    malek_iva12

    Čista istina...