Glumac Ivan iz 'Teinih dnevnika': 'Jako sam sličan Marku'

Pixsell
Tein najbolji frend iz 'Teinih dnevnika', Marko, odnosno glumac Ivan Validžić koji ga glumi, odgovorio je na 24 pitanja ekipi 24 sata i otkrio zašto ne planira karijeru vani.
Vidi originalni članak

Iako ste Ivana možda upoznali tek u seriji 'Teini dnevnici', on se glumom bavi mnogo duže, a dosad je značajniju ulogu zabilježio i u popularnoj TV seriji 'Crno-bijeli svijet'. Glumi i u kazalištu i takva mu je gluma, priznaje, mnogo draža jer je energičnija i sve ima nekako više elana i uzbuđenja, priznaje Ivan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivan u 'Teinim dnevnicima' igra Marka, Teinog i Lucijinog najboljeg frenda, koji je potajno zaljubljen u Teu. Ta mu uloga, kaže, nije bila komplicirana za savladati i super se snašao u njoj.

"Bilo je sasvim dobro snimati, uloga nije bila previše zahtjevna jer lik nije bio previše kompliciran. Svidjela mi se ta uloga", kaže Ivan, koji kaže da između njega u privatnom životu i lika Marka u seriji zapravo ima dosta sličnosti.

"Mislim da ima sličnosti. Eto, oboje nekako neke stvari čuvamo za sebe...", kaže.

Dodao je kako mu je ekipa na setu bila super, a na pitanje planira li graditi karijeru vani, Ivan odlučno kaže - ne bih.

Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr