Halsey neobrijanih pazuha na naslovnici Rolling Stonea

halsey / Instagram
Ovo su najnovije vijesti iz svijeta poznatih i slavnih.
Vidi originalni članak

Tristan Thompson drama protresla je internet ranije ove godine, a sada je Kylie Jenner izjavila kako se bojala svoje bivše najbolje frendice Jordyn Woods u vrijeme cijelog tog skandala. 

Nakon što je svijet saznao za dramu, internet je postao bogatiji za video gdje Kylie, Khloe i Kim razgovaraju o cijeloj situaciji. Tako su tri sestre pričale kako nitko nije mogao vjerovati da je Tristan to učinio i stvarno prevario Khloe s Kylieinom najboljom frendicom Jordyn.

Kylie je tada podijelila ono o čemu je pričala s Jordyn: "Sada te se bojim. Bojim se jer si sposobna probuditi se s osmijehom na licu nakon onoga što si učinila."

Kourtney na odmoru s bivšim

Dok se o ovoj aferi još priča, Kourtney je sa svojim bivšim mužem Scottom Disickom otišla na odmor, ali bez njegove sadašnje djevojke Sophie Richie. Bivši par poveo je djecu Masona, Penelope i Reigna na druženje s rođacima na Kostariku.

Oni će se odmarati dva tjedna, a Scottova cura je za to vrijeme u New Yorku zbog posla. Očigledno joj ovakva putovanja ne smetaju jer su već svi zajedno bili na odmoru. Bravo za nju.

Halsey oduševila na naslovnici Rolling Stonea

Za to vrijeme izašao je sneak peak nove naslovnice Rolling Stone magazina, a na njoj je Halsey. Glazbenica se odlučila za potpuno prirodno izdanje. Kratka kovrčava kosa, minimalna šminka i neobrijani pazusi! Da, da! Časopis s 24-godišnjom pjevačicom izlazi 2. srpnja.

Brojne zvijezde su već komentirale naslovnicu i iskazale podršku pa ne sumnjamo da će se broj razgrabiti čim dođe na kioske.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr