Prvi 1092 pregleda 21. lipnja 2019.

Halsey neobrijanih pazuha na naslovnici Rolling Stonea

halsey / Instagram

Ovo su najnovije vijesti iz svijeta poznatih i slavnih.

Tristan Thompson drama protresla je internet ranije ove godine, a sada je Kylie Jenner izjavila kako se bojala svoje bivše najbolje frendice Jordyn Woods u vrijeme cijelog tog skandala. 

Nakon što je svijet saznao za dramu, internet je postao bogatiji za video gdje Kylie, Khloe i Kim razgovaraju o cijeloj situaciji. Tako su tri sestre pričale kako nitko nije mogao vjerovati da je Tristan to učinio i stvarno prevario Khloe s Kylieinom najboljom frendicom Jordyn.

Kylie je tada podijelila ono o čemu je pričala s Jordyn: "Sada te se bojim. Bojim se jer si sposobna probuditi se s osmijehom na licu nakon onoga što si učinila."

Kourtney na odmoru s bivšim

Dok se o ovoj aferi još priča, Kourtney je sa svojim bivšim mužem Scottom Disickom otišla na odmor, ali bez njegove sadašnje djevojke Sophie Richie. Bivši par poveo je djecu Masona, Penelope i Reigna na druženje s rođacima na Kostariku.

Oni će se odmarati dva tjedna, a Scottova cura je za to vrijeme u New Yorku zbog posla. Očigledno joj ovakva putovanja ne smetaju jer su već svi zajedno bili na odmoru. Bravo za nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Halsey oduševila na naslovnici Rolling Stonea

Za to vrijeme izašao je sneak peak nove naslovnice Rolling Stone magazina, a na njoj je Halsey. Glazbenica se odlučila za potpuno prirodno izdanje. Kratka kovrčava kosa, minimalna šminka i neobrijani pazusi! Da, da! Časopis s 24-godišnjom pjevačicom izlazi 2. srpnja.

Brojne zvijezde su već komentirale naslovnicu i iskazale podršku pa ne sumnjamo da će se broj razgrabiti čim dođe na kioske.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg :O