Hana: 'Stavljala sam filere i da, opet bih se prijavila u reality'

hana rodić / saamo petra / pewdiepie / instagram
Ove YouTube vijesti ste možda propustili pa vam donosimo mali pregled
Vidi originalni članak

Vjerojatno ste već vidjeli da je Hana Rodić iz 'Gospodina savršenog' nedavno otvorila YouTube kanal, a ondje je već skupila više od 13.000 pretplatnika i snimila tri videa. Najnoviji je 'Vaše pretpostavke o meni', pa smo izvukli neke najzanimljivije stvari. I još neke vijesti iz YouTube svijeta koje ne smiješ propustiti.

'Mislite da sam pala razred? Nikad'

Hana je snimila trenutno jako popularan video u kojem odgovara na pretpostavke koje njezini obožavatelji imaju o njoj. Između ostaloga, njezini fanovi misle da je pala razred i da ne voli zdravu hranu, a ona im je rekla što je zapravo istina. Također, priznala je da je prije godinu dana stavljala filere u usne, a rekla je i da bi se voljela prijaviti u još neki reality. Baš nas zanima koji!

"Ne mogu vjerovati da mislite da sam pala razred! Nikad nisam pala razred, ali sam jednom išla na popravni. Iz matematike. Ali o tome ću vam više pričati u novom videu", rekla je Hana.

Sad, kad smo već kod ovog formata videa, slične su snimili i naši 8rasta9, Dennis Domian, Saamo Petraa, Doris, Patricia... Pogledajte ih, jako su zanimljivi:

Petra ima narančastu kosu? Opet je promijenila boju?

Svi već znamo da naša Petra voli mijenjati boju kose svako toliko i svaka joj, naravno, predobro stoji. Najnovija transformacija je iz crvenkasto-ružičaste u narančastu kosu i Petra ponovno blista! Kako vam se sviđa?

James Charles ponudio pomoć PewDiePieju da pobijedi T-series

Prvo je Pew snimio video u kojem 'ismijava' činjenicu da James svoje fanove naziva 'sestrama', dok je on cijelo vrijeme svoje fanove nazivao 'bros' i tako si odsjekao pola tržišta, u startu, piše Dexerto. E sad, James mu je 'ponudio' pomoć u borbi za subscribere protiv kanala T-series, ali uz jedan uvjet pa mu je na Twitteru napisao:

Hej PewDiePie, nakon što sam danas pogledao tvoj novi video konzultirao sam se sa sestrama i složile su se da će se subscribeati na tvoj kanal, ali tek nakon što napraviš collab sa mnom i to u full glamu! DM-aj me ako trebaš pomoć da pobjediš", napisao mu je James. I iako Pew nije službeno odgovorio na ovo, retweetao je njegovu poruku pa možda uskoro možemo očekivati collab između dvije najveće YouTube zvijezde na svijetu!

James izazvao 'kaos' u Birminghamu

Kad smo već kod Jamesa, na nedavnom meet up-u u Birminghamu nastao je kaos u centru grada i u shopping centru u kojem se Charles sastao sa svojim fanovima, a on je tu gužvu nazvao 'normalnom', javlja BBC. 

Sličan stampedo nedavno se dogodio i u Srbiji, na meet up-u Bake Prase, pa se o svemu tome očitovao njegov tata Nenad, koji smatra da njegov sin nije krivac za to, već organizatori koji su učinili velike propuste. Što je još rekao o sinu pročitajte OVDJE!

KSI je kolegi youtuberu potajno platio stanarinu da ga ne izbace na ulicu

Popularni youtuber KSI, koji je nedavno bio u Zagrebu na ogromnom spektaklu u Areni Zagreb - Totalnom JoomBoosu - svom je kolegi youtuberu, JaackMaateu, platio stanarinu, i to u tajnosti, kako ga ne bi izbacili iz stana i kako ne bi završio na ulici, piše CapitalFm.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr