Harry i Meghan napisali zadnju objavu na 'royal' Instagramu

sussexroyal/instagram
Zahvalili su se svima koji su ih pratili, podržavali i pisali im lijepe komentare i poručili da se njihov rad nastavlja, samo više neće biti toliko vidljiv.
Vidi originalni članak

Meghan Markle i Harry objavili su zadnju objavu kao kraljevski par na kraljevskom Instagram profilu Sussex Royal i time je i službeno došao kraj jedne ere. Harry i Meghan na ovaj su se način pozdravili s kraljevskom obitelji i obavezama koje su dosad obnašali, piše Cosmopolitan

'Hvala vam na svemu, na podršci i komentarima'

"Iako nas više možda nećete vidjeti kako radimo, naš se rad nastavlja. Hvala vam na svemu - na podršci, inspiraciji i komentarima kojima ste doprinijeli širenju dobra u svijetu. Nadamo se da ćemo se uskoro ponovno povezati s vama. A do tada, čuvajte se i čuvajte jedni druge. Harry i Meghan", napisali su ispod zadnje objave i zahvalili se pratiteljima, njih 11,3 milijuna, koliko ih prati na ovom profilu.

Odbili koristiti kraljevske titule

Meghan i Harry, inače, i dalje smiju koristiti titule koje su dobili, no oni su to odbili. Isto tako, Buckinghamska palača ne odgovara više u njihovo ime. Službeno više neće koristiti ni Instagram profil Sussex Royal, a njihova udruga Sussex Royal više neće raditi zbog čega je par odlučio osnovati drugu.

Dogovor para i kraljevske obitelji razmatrat će se još narednih 12 mjeseci, a Harry i Meghan su se u međuvremenu odlučili fokusirati na obitelj te su se preselili u Los Angeles.

Svima nama će, pak, biti jako zanimljivo gledati Harryja i Meghan kao 'normalni par', a ne više kao pripadnike kraljevske obitelji. I baš nas zanima kako će izgledati njihove život u Americi...

Posjeti joomboos.24sata.hr