Harry je teško podnio cijelu kraljevsku dramu: 'Jako pati'

sussexroyal/Instagram kensingtonroyal/Instagram
O tome kako se Harry osjeća progovorio je njegov bliski prijatelj.
Vidi originalni članak

Sad već vjerojatno svi znaju da su Meghan Markle i princ Harry odstupili sa svoje kraljevske funkcije i da više nisu dio britanske kraljevske obitelji. 

Cijeli svijet šokirali su ovom odlukom, s obzirom na to da je nitko nije očekivao. Charles, Kate, William, Kraljica, svi su jako razočarani i pogođeni njihovim odlaskom iz obitelji i preseljenjem u Kanadu. No, je li netko pitao Meghan i Harryja kako se oni osjećaju?

Harryju je sve jako teško palo

O svemu tome progovorio je bliski Harryjev prijatelj, Nacho Figueras, javlja Cosmopolitan. Rekao je kako se Meghan vrlo brzo prilagodila novom životu u Kanadi, ali Harryju je sve ovo baš teško palo, tvrdi Nacho.

"Razgovarao sam s Harryjem prije par dana. On jako pati zbog svega što mu se dogodilo. A najviše pati zbog toga što ga ljudi osuđuju", ispričao je Nacho za nadolazeći specijal Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown koji snimaju na NBC Newsu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Wishing you all a very Happy New Year and thanking you for your continued support! We’ve loved meeting so many of you from around the world and can’t wait to meet many more of you next year. We hope 2020 brings each of you health and continued happiness.” - The Duke and Duchess of Sussex Special thanks to Chris Martin and @Coldplay for allowing us to use one of their songs Photo and video © SussexRoyal Thanks to PA for additional images and footage

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

"On je samo otac koji pokušava zaštititi svoje dijete i svoju suprugu od svega što se događa. I moram vam reći da je zaista postao nevjerojatan čovjek. Čovjek na kojeg bi njegova majka bila jako ponosna", dodao je.

Mi mu želimo da osude na njegov i Meghanin račun što prije prestanu i da nastavi miran život sa svojom obitelji u Kanadi. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr