Harry Styles nam stiže u susjedstvo!

BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL
Ova vijest će definitivno razveseliti sve obožavatelje i obožavateljice Harryja Stylesa. Popularni pjevač u sklopu svoje turneje stiže u susjedne države, a njegovi vjerni hrvatski fanovi za to mogu 'potegnuti' do država koje su nam blizu i uživati u njegovim najvećim hitovima
Vidi originalni članak

'Watermelon Sugar' i 'Sign of the Times' samo su neki od velikih hitova britanskog pjevača Harryja Stylesa, koji sada u sklopu svoje turneje 'Love on tour 2022.' stiže u susjedstvo pa se i vi možete uputiti na koncert!

Harry se proslavio u showu 'X Factor', nakon toga i kao član boy banda 'One Direction', a sada već par godina rastura u solo glazbenim vodama, a njegove su pjesme redovito na vrhu trendinga.

Mađarska, Austrija i Italija samo su neke od (susjednih) država u kojima će nastupiti u sklopu nadolazeće turneje. U Mađarskoj nastupa 13. srpnja, u Austriji 16. srpnja, a u Italiji 25. i 26. srpnja, piše Billboard. Idealna prilika da se i sami zaputite ondje, ako obožavate njegove pjesme i voljeli biste ga čuti uživo!

Znamo da vas je ovdje mnogo koje je ova vijest razveselila pa vam je ostalo samo da kupite kartu, pozovete frendove i frendice i ispunite si veliku želju - zapjevati s Harryjem i tisućama obožavatelja 'Golden' uživo...

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

 

Posjeti joomboos.24sata.hr