Hip-hop talenti, prijave za Rap Camp traju do ponoći!

Josip Regovic/PIXSELL
Imate još jako, jako, jako malo vremena... Ovo je zadnji vlak na koji trebate uskočiti!
Vidi originalni članak

Pažnja, pažnja! Prijave za ovogodišnju sezonu JoomBoosova talent showa 'Rap Camp' traju još samo danas. Zatvarju se točno u ponoć, a ako se želite javiti i krenuti u borbu za hip-hop slavu i nagradu vrijednu čak 150.000 kuna, prijavite se što prije.

Svoje prijave šaljite na službenu stranicu - rapcamp.24sata.hr - i pokažite što znate, pokažite da stvarno želite biti u showu i da želite 'od rime napraviti ime'!

"Da sam 20 godina mlađi glazbenih, ja bih se sigurno prijavio u Rap Camp", rekao je jedan od mentora, Fil Tilen, te poručio svima koji se prijave i dođu u njegov tim:

"Očekujem kandidate koji imaju ozbiljan fokus na hip-hop glazbu. Ove sezone cilj nam je pronaći nove rap talente i pružiti im šansu da zablistaju na sceni."

Marin Ivanović Stoka i Hiljson Mandela iz KUKUSA, koji su također mentori u drugoj sezoni, slažu se s Filom i smatraju da samo radom i odricanjem možemo doći do velikog uspjeha, a sva trojica složila su se kako ove godine u Rap Campu žele više ženskih reperica.

"Na sceni nam ozbiljno nedostaje ženskih lica, treba nam osvježenje. Cure, prijavite se", poručuju mentori. 

Pa stoga, cure i dečki, reperi i reperice, prijavite se na rapcamp.24sata.hr još samo danas, do ponoći! I neka igre rima počnu.

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i pozitivne priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr