Horor priča o tamponu: Cure ispričale svoja krvava iskustva

dreamstreamers/instagram
Tamponi su 'izdali' ove cure koje su se zbog njih našle u neugodnim situacijama!
Vidi originalni članak

Jedna od najvećih noćnih mora svih žena je menstruacija. Grčevi, bolovi, krvarenje, divljanje hormona i strah od procurivanja na najdraže hlače opisuju tegobe koje sve prolazimo. Veliki broj cura umjesto uložaka koristi tampone, a oni često nisu baš praktični i mogu dovesti do dosta neugodnih situacija. Ovo su horor priče koje su neke cure odličile podijeliti javno, piše Seventeen.

1. Nezgoda na bazenu 

"Radila sam kao instruktorica plivanja na jednom bazenu. Jedan dan kad sam završila dvije poduke i pričala s kolegom, primijetila sam ne samo da sam iskrvarila preko tampona, već da sam i zakrvarila cijelu sobu. Šef je morao zatvoriti cijelu prostoriju, dok sam ja pobjegla pod tuš."

via GIPHY

2. Mala pomoć frendice...

"Maturalna je bila prvi i zadnji put da sam koristila tampone. Dobila sam menstruaciju taman na plesu i nisam imala sa sobom uloške. Frendica mi je ponudila tampon, no nisam ga znala koristiti. Otišle smo u ženski WC gdje mi ga je ona pokušala nagurati... Nikad ga više neću koristiti."

via GIPHY

3. Pauza od pet godina

"Kad sam prvi put dobila menstruaciju rekli su mi da bih trebala koristiti tampone. Otišla sam u kupaonicu i uz pomoć lubrikanta stavila tampon. Sve je bilo u redu dok nisam počela hodati i dok nisam osjetila da je tampon nekako krivo stavljen. Otišla sam u WC kako bih ga izvadila no on je u potpunosti zaglavio i nisam ga mogla više izvaditi van. Povukla sam jako i konac je pukao, pa sam morala unutra gurnuti cijelu ruku da ga izvadim. Od tog incidenta tampon nisam stavljala 5 godina, tek onda sam opet skupila hrabrosti."

via GIPHY

4. Kihnula sam, a onda...

"Otišla sam na WC jer sam osjećala da trebam promijeniti tampon. Dok sam čekala u redu počelo mi se kihati i kad sam kihnula cijeli tampon je izašao iz mene i stvorio katastrofu."

via GIPHY

5. Sve je ispalo iz torbe, baš pred njim

"Stajala sam kraj školskog ormarića kad mi je prišao dečko u kojeg sam zaljubljena. Bila sam jako nervozna i slučajno sam otvorila krivi pretinac na torbi i svi moji tamponi su se rasipali po podu. U školi me neki i dalje zovu tampon..."

via GIPHY

6. Krvi je bilo i po licu

"Dobila sam menstruaciju tijekom leta avionom. Zamolila sam stjuardesu za tampon i ona mi ga je donijela, ali kad sam otišla u WC nisam ga mogla staviti. Jako sam krvarila i kad sam se pogledala u ogledalo vidjela sam da sam umrljana krvlju po licu i rukama. Nisam znala što napraviti jer sam se nalazila u avionu iznad Indijskog oceana."

via GIPHY

Jeste li se i vi ikad našle u sličnim situacijama? 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr