Influencerica se blajhala u liveu pa joj je otpala kosa

screenshot
Ono kad s fanovima dijeliš sve, čak i svoju najveću životnu katastrofu...
Vidi originalni članak

Influencerica Lori Faith snimala se kako boja kosu na Instagramu i u liveu joj se dogodila najveća moguća katastrofa. Otpala joj je sva kosa. Da...

Katastrofa u liveu

Naime, Lori je odlučila u liveu izblajhati kosu, ali onda je krenula stavljati preparat (koji je, usput, prepun kemikalija) na friško obojanu kosu i kosa joj je naprosto otpala. Probala se počešljati, ali sva kosa joj je ostala na češlju. I to je pritom gledalo par tisuća ljudi. Auč...

Video je prekinula prije nego što joj je sva kosa nestala, ali je kasnije objavila video na YouTubeu i fanovima objasnila što joj se točno dogodilo.

Na YouTubeu je sve objasnila

Miks teških kemikalija bio je previše za njenu već ionao slabu kosu pa nije ni toliko čudno što joj je otpala, priznala je.

"Puno ljudi me upozorilo da ne stavljam ovaj preparat na kosu odmah nakon blajhanja, već da pričekam nekoliko tjedana. No, moje nestrpljenje je bilo veće od opreza i odlučila sam ga staviti", rekla je Lori u videu.

Super nosi ovaj bold look

Već je nabavila i periku, no, s obzirom na to kako dobro fura ovaj 'bold look', čak joj i ne treba!

Nemojte ovo pokušavati

No, ipak nemojte ovo pokušavati kod kuće. Nikako. Ako želite promijeniti frizuru ili boju kose, radije se uputite frizeru. Oni su stručnjaci i znaju što rade pa im se ovakve katastrofe ne mogu dogoditi.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr