Internet je opet u dilemi: Što je William rekao Charlotte?

kensingtonroyal/Instagram
Jedan video je dovoljan da potakne ljude na smišljanje suludih teorija, pa ni ovaj video kraljevske obitelji nije iznimka. Ovo je teže od Laurel ili Yanny izazova, čini nam se. Pa, možeš li ti pogoditi što je William rekao Charlotte?
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana su iz Kensington palače objavili super slatki video Kate Middleton, princa Williama, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa na Chelsea Flower showu. Najpoznatiji je to sajam cvijeća i krajolika u Velikoj Britaniji u kojem sudjeluju članovi kraljevske obitelji. No, nije to sad toliko važno. Cijeli internet sad bruji o tome što je William rekao Charlotte u spomenutom videu i nitko se opet ne može složiti oko jednog rješenja.

S obzirom na to da Kate već mjesecima radi na projektu u sklopu festivala, princ William i djeca odlučili su otići provjeriti kako sve izgleda. U videu se djeca igraju i svi se zajedno druže, zasad ništa neobično, zar ne?

Prvi slatki trenutak u videu je kad princ William upita Georgea koju ocjenu od jedan do 10 bi dao maminu vrtu, na što je George odgovorio: "Dvadeset". Preslatko. E, a zatim sljedi trenutak zbog kojeg ludi cijeli internet.

William se okrenuo i nešto rekao Charlotte i sad nitko ne može odgonetnuti što. No, postoji nekoliko teorija. Evo koje su to.

Prva teorija je ta da se William Charlotte obratio na francuskom (jer naravno da govori francuski). Oni koji podržavaju ovu teoriju misle da joj je rekao migonette, što u prijevodu znači slatkiš.  Awww.

Drugi dio ljudi, koji misle da je William govorio na engleskom jeziku i koji ne podržavaju ovu 'francusku' teoriju, misle da ju je pitao "Jesi li bila ovdje?" S obzirom da je u video uključena i ljuljačka, ovo nam sasvim ima smisla.

Što ti misliš, koja teorija je vjerojatnija? Glasaj u anketi.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr