Iskreno o menstruaciji: Demi, Gigi i druge celebrity dame o taboo temi

Arhiva
Iz nekog razloga, mnogi još uvijek s ustručavanjem govore o sasvim prirodnoj pojavi kroz koju djevojke prolaze svakoga mjeseca - mjesečnici
Vidi originalni članak

Što god vi mislili, čak i slavne dame, iz mjeseca u mjesec prolaze kroz "čari" menstruacije. Kako bi svima dale do znanja da je to normalna pojava i da o njoj ne trebamo govoriti s ustručavanjem, mnoge su žene iz svijeta celebrityja odlučile progovoriti o njoj...

JENNIFER LAWRENCE

Ako ste i vi bili među mnogima koji su se divili haljini koju je Jen nosila na dodjeli Zlatnih Globusa, morate znati da je riječ riječ o njoj 'plan B haljini'.

Kako kaže, "plan A bila je haljina koju nisam mogla nositi jer je sezona nagrada usklađena s mojim menstrualnim ciklusom, i tako je već godinama." Zato je odabrala prelijepu Dior haljinu, nešto širu s prednje strane kako ne bi morala brinuti o mogućim neugnodnostima, piše teen Vogue.

 

GIGI HADID

Gigi Hadid se nedavno pohvalila i prednostima koje menstruacija donosi. U urnebesnom Instagram videu s Kendall Jenner komentirala je veličinu svojih grudi.

- Grudi su mi malene u ovom trenutku. Postanu zaista velike kada su mi, ono, ti dani u mjesecu - zaključila je.

 

KATY PERRY

Zvijezde se nerijetko nađu na meti tračeva o mogućoj trudnoći pa ne čudi što ih je Katy osjetila i na svojoj koži. Ipak, pjevačica se odlično snašla te, bez imalo srama, svima putem Twittera poručila kako upravo ima menstruaciju i da ništa od trudnoće.

 

MILEY CYRUS

Prva mjesečnica Miley Cyrus noćna je mora svake djevojke. Osim što ju je dobila tijekom snimanja 'Hannah Montane', u tom trenutku je bila odjevena i u bijele hlače!

- Bilo je tako sramotno, ali nisam mogla otići. I plakala sam. - ispričala je.

 

DEMI LOVATO

Kad je menstruacija u pitanju Demi se ni malo ne ustručava pa ne čudi što je upravo ona bila i model za Tampax i Always. 

Jednom je prilikom podijelila i svoju priču o prvoj menstruaciji. 

- Rekla sam svojoj mami i sestri da sam dobila mjesečnicu, a one su me užasno osramotile. Sestra je prvo počela plakati, a potom je odlučila napraviti čestitku. Nacrtala mi je tanke čovječuljke i poljupce koristeći crveni marker te je napisala 'Sretan dan mjesečnice!'. Ipak, nakon što me prošao osjećaj sramote, shvatila sam da je to fenomenalna ideja.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr