Ivan Zak postao roker? Ovo će biti vrhunac njegove karijere!

Pixsell
Veliki zaljubljenik u shopping promijenio je svoj stil i odjenuo kožnu jaknu i uske traperice s lancima kako bi najavio novi, potpuno drugačiji projekt...
Vidi originalni članak

Čini se kako se Ivan Zak vratio u prošlost ili je se bar odlučio prisjetiti. Naime, upravo je on kao klinac bio zaljubljen u sviranje gitare, a najveći idoli su mu bili rokeri. Kako bi najavio novi projekt na kojem vrijedno radi, odjenuo je kožnu jaknu i uvukao se u traperice sa zakovicama i visećim lancima. 

- To će biti vrhunac dosadašnjeg rada i vjerujem da ću opravdati očekivanja obožavatelja, kojih je sve više na mojim koncertima - izjavio je Zak za 24 sata

Kad je odjeća u pitanju, pjevač potpuno razumije muke na kojima se često nalaze mnoge djevojke. Kako kaže, obožava shoppng pa je njegova garderoba toliko krcata da u nju više gotovo da ni ne stane ni jedna vješalica.

- Često se zamjera pjevačima, baš kao i glumcima, kad se u istoj kombinaciji pojave nekoliko puta. Smiješno mi je to jer se ja fokusiram na pjesme, ali posao diktira takva pravila. Pokušavam biti maštovit kad je odjeća u pitanju, a polazi li mi to za rukom, treba pitati moje obožavatelje - istaknuo je.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr