Prvi 107 pregleda 21. kolovoza 2016.

Ivan Zak postao roker? Ovo će biti vrhunac njegove karijere!

ivan zak
Pixsell
Ivan Zak postao roker? Ovo će biti vrhunac njegove karijere! Ivan Zak postao roker? Ovo će biti vrhunac njegove karijere! Ivan Zak postao roker? Ovo će biti vrhunac njegove karijere! Ivan Zak postao roker? Ovo će biti vrhunac njegove karijere! Ivan Zak postao roker? Ovo će biti vrhunac njegove karijere!

Veliki zaljubljenik u shopping promijenio je svoj stil i odjenuo kožnu jaknu i uske traperice s lancima kako bi najavio novi, potpuno drugačiji projekt...

Čini se kako se Ivan Zak vratio u prošlost ili je se bar odlučio prisjetiti. Naime, upravo je on kao klinac bio zaljubljen u sviranje gitare, a najveći idoli su mu bili rokeri. Kako bi najavio novi projekt na kojem vrijedno radi, odjenuo je kožnu jaknu i uvukao se u traperice sa zakovicama i visećim lancima. 

ivan zak | Autor: Pixsell Pixsell

- To će biti vrhunac dosadašnjeg rada i vjerujem da ću opravdati očekivanja obožavatelja, kojih je sve više na mojim koncertima - izjavio je Zak za 24 sata

ivan zak | Autor: Pixsell Pixsell

Kad je odjeća u pitanju, pjevač potpuno razumije muke na kojima se često nalaze mnoge djevojke. Kako kaže, obožava shoppng pa je njegova garderoba toliko krcata da u nju više gotovo da ni ne stane ni jedna vješalica.

ivan zak | Autor: Pixsell Pixsell

- Često se zamjera pjevačima, baš kao i glumcima, kad se u istoj kombinaciji pojave nekoliko puta. Smiješno mi je to jer se ja fokusiram na pjesme, ali posao diktira takva pravila. Pokušavam biti maštovit kad je odjeća u pitanju, a polazi li mi to za rukom, treba pitati moje obožavatelje - istaknuo je.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?