Iza prevare s magic boxom stoji poznati youtuber?

nixazizu89/instagram
Iza prevare stoji poznati youtuber
Vidi originalni članak

O ovoj velikoj prevari pisali smo prije nekoliko dana, kad su se mnogi youtuberi javili i počeli pisati o velikoj prevari koja se događa na stranici Magic Unbox, a sad mnogi od njih optužuju slavnog youtubera i bodybuildera Nixa Zizua, koji navodno stoji iza svega, govori u svom videu youtuber s kanala Benjak Family TM.

Mnogi youtuberi primijetili su da jedna od stranica traži od ljudi da uplaćuju novac putem PayPala direktno na račun spomenutog youtubera Nixe, a to je, naravno, dosta sumnjivo. 

"Ja protiv Nixe nemam ništa, ali ne razumijem čemu sve ovo? Ustvari imam veliki respekt prema njemu, ali ne znam što mu se dogodilo u zadnjih nekoliko mjeseci. Prvo ona drama s Bakom Prasetom kojeg je htio tuči, a sad i ovo. Htio sam o ovome progovoriti jer ne želim da netko na ovakav način vara i obmanjuje djecu i svoje fanove", govori youtuber s kanala Benjak Family TM.

Što vi mislite o ovome? Stoji li Nixa iza svega ili?

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

Posjeti joomboos.24sata.hr