Izazov: Možeš li 7 dana bez društvenih mreža?

Prva stvar koju napraviš kada se probudiš i posljednja prije nego li zaspeš je scrollanje po Fejsu, Instagramu ili Snapchatu? Ne možeš zamisliti niti jedan dan bez društvenih mreža?
Vidi originalni članak

Ako si potvrdno odgovorila na naša uvodna pitanja, trebala bi razmisliti o našem izazovu kojim bi na tjedan dana u potpunosti prestala sa scrollanjem. Izazivamo te na sljedeće:

1.Na tjedan dana izbriši iz mobitela sve aplikacije poput Facebook-a, Instagram-a, Snapchat-a, WhatsApp-a, Vibera...

2.Mobitel koristi samo da se javiš na njega ukoliko te netko zove (ili ti moraš nekoga nazvati).

3.Jedini oblik tipkanja neka ti bude putem SMS-a.

via GIPHY

Jedna od naših čitateljica je uspješno savladala izazov te vodila dnevnik svojih misli prilikom suzdržavanja od korištenja omiljenih joj društvenih mreža. Priznala nam je kako joj je prvi dan bilo malo neobično, drugi dan je pokušavala preusmjeriti energiju na neke druge interese i hobby-e poput čitanja, šetnje, gledanja TV-a. Ipak, nakon trećeg dana se počela osjećati kao da je totalno neupućena što se "vani" događa. Postajala je sve nervoznija, odbrojavajući sekunde do posljednjeg dana izazova kako bi napokon vidjela što se događa u životima njezinih frendova.

via GIPHY

Znači li to da smo postali ovisni o društvenim mrežama?

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Posjeti joomboos.24sata.hr