Jake Paul prestaje snimati Uncut: 'Postalo je previše'

Instagram@jakepaul
Youtuber smatra da sve postaje prestvarno...
Vidi originalni članak

Kontroverzni youtuber Jake Paul u svom zadnjem videu objavio je kako prestaje snimati dokumentarnu seriju "Uncut". Prema Tuberfilteru Jake je više neće snimati jer mu "sve skupa postaje prestvarno". U prvoj epizodi serijala koja je izašla u listopadu prošle godine govorio je o prekidu s bivšom youtubericom djevojkom Erikom Costell, a već je tada, prema tematici, bilo jasno da će mu s vremenom postati previše.

Jake je naveo kako nakon snimanja dvije epizode neki pojedinci koji su bili uključeni nisu htjeli otkrivati privatne stvari u tolikoj mjeri. No, smatra da je to njihov život i njihovo je pravo da odbiju otkrivati detalje koje ne žele iznositi u javnost. Smatra da se privatno smije iznositi samo kako bi bilo inspiracija ostalima, a ako netko odbije nešto reći i otkriti, to je znak da priča prelazi granicu.

Youtuber i dalje želi snimati videa kojima bi followerima dao uvid u svoj privatni život, ali ovaj serijal je, čini se, za njega prošlost. Što ti misliš o tome?

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr