Jako ljuta mačka: Nije ženu htjela pustiti iz sobe!

screenshot
Ne zna se točan razlog zašto se mačka ovako ponašala prema agentici
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici What Did I Just Watch netko je objavio video jedne jako ljute mačke. Naime, agentica za nekretnine došla je u kuću koju je trebala pokazati potencijalnim kupcima, ali je mačka trenutnih stanara ostala u kući.

I ne bi to bio nikakav problem da se ne radi o jednoj jako ljutoj mački koja agenticu doslovno nije htjela pustiti da izađe iz sobe kako bi dočekala ljude koji će razgledati kuću.

Nije joj dala da izađe

Kad god bi joj se žena pokušala približiti ili kad bi pokušala doći do vrata da izađe iz sobe, mačka bi počela ljutito režati i cviliti i tako unedogled. Žena je to sve snimala, a na kraju je uspjela izaći iz sobe. Ipak, ostavila je vrata zatvorena za sobom i rekla kako će zamoliti ljude da u tu sobu ne ulaze. 

Razlog zbog čega je mačka bila ljuta? Pa, možda taj da joj je agentica bila nepoznata i osjećala se ugroženo. Ali, zapravo nitko ne može znati sa sigurnošću.

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

Posjeti joomboos.24sata.hr