Prvi 5333 pregleda 29. listopada 2018.

Jako ljuta mačka: Nije ženu htjela pustiti iz sobe!

screenshot

Ne zna se točan razlog zašto se mačka ovako ponašala prema agentici

Na Facebook stranici What Did I Just Watch netko je objavio video jedne jako ljute mačke. Naime, agentica za nekretnine došla je u kuću koju je trebala pokazati potencijalnim kupcima, ali je mačka trenutnih stanara ostala u kući.

I ne bi to bio nikakav problem da se ne radi o jednoj jako ljutoj mački koja agenticu doslovno nije htjela pustiti da izađe iz sobe kako bi dočekala ljude koji će razgledati kuću.

Nije joj dala da izađe

 | Autor: screenshot screenshot

Kad god bi joj se žena pokušala približiti ili kad bi pokušala doći do vrata da izađe iz sobe, mačka bi počela ljutito režati i cviliti i tako unedogled. Žena je to sve snimala, a na kraju je uspjela izaći iz sobe. Ipak, ostavila je vrata zatvorena za sobom i rekla kako će zamoliti ljude da u tu sobu ne ulaze. 

Razlog zbog čega je mačka bila ljuta? Pa, možda taj da joj je agentica bila nepoznata i osjećala se ugroženo. Ali, zapravo nitko ne može znati sa sigurnošću.

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve