Jay stalno oduševljava pa tako i nas na Totalnom Joomboosu

itslindsayjay/Instagram
Popularna američka youtuberica danas slavi 19. rođendan!
Vidi originalni članak

Ova prekrasna i simpatična youtuberica bila je dio Totalnog JoomBoosa gdje je, uz ostale mega popularne youtubere nastupala na najvećem YouTube spektaklu u Hrvatskoj, zbog kojeg je tada došla čak iz Amerike, piše 24 sata. Lindsey se na Totalnom JoomBoosu tako imala prilike upoznati i sprijateljiti sa svim youtuberima, a da su ostali u dobrim odnosima govori činjenica kako je naša Saamo Peetra prije par dana objavila sliku na Instagramu gdje se prisjeća odličnih zajedničkih trenutaka. 

'Throwback' na Totalni JoomBoos

Sretan rođendan!

Lindsey se proslavila kao amerikanka koja pjeva srpske pjesme što joj je donijelo skoro 90 tisuća pretplatnika na YouTube kanalu. Bravo Lindsey! Želimo joj uspješnu YouTube karijeru i sretan rođendan!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr