Je li bivši/a zapravo tvoja srodna duša? Sve o ljubavi

taramilktea/Instagram
Prošla godina nam možda nije bila baš bajna zbog položaja Venere i Marsa koji je imao loš utjecaj na sve znakove. Ali zato nas čeka puno bolja 2019., ipak, nekima više od drugih! Saznaj koji horoskopski znakovi u 2019. upoznaju svoju srodnu dušu.
Vidi originalni članak

Ako si samac, a želiš upoznati nekoga, 2019. izgleda kao dobra godina za mnoge znakove u tom pogledu. Prema astrolozima, nekoliko znakova horoskopa čak neće ni moći izbjeći upoznavanje srodne duše, htjeli oni to ili ne, piše Bustle. Pogledaj jesi li ti jedan od tih sretnika.

1. Ovan

2019. godine Ovan će biti vrlo usredotočen na sebe, svoju karijeru i putovanja. Zbog toga mu ova godina vjerojatno neće donijeti nove trajnije ljubavi. Ali to je u redu. Možete se usredotočiti na sebe i još se bolje upoznati. Ali ako ste usredotočeni na ljubav i zaista želite nekoga upoznati, iskoristite ovu polovicu veljače kada je Mars u vašem znaku (do 14. veljače).

via GIPHY

2. Bik

Ako si ti Bik koji želi upoznati tu posebnu osobu ove godine, imaš sreće. Moguće je i kako ćete shvatiti kako je bivša ljubav zapravo vaša srodna duša. Očekujte da će biti uzbudljivo, iznenadno i 'neočekivano moćno' u svakom slučaju. Čini se kako ćete napokon dobiti ono što već dugo čekate. 

3. Blizanci

Blizanci, pripremite se! 2019. je vaša godina za ljubav. Blizanci su jedan od najsretnijih znakova po pitanju upoznavanja srodne duše. Zapravo su šanse da je ne upoznate gotovo nemoguće. A, ako ste već u sretnoj vezi, shvatit ćete kako je upravo to osoba s kojom ćete biti cijeli život.

4. Rak

Rakovima se isto smiješi dobra godina, ali čak više u prijateljskom nego ljubavnom smislu. Rakovi će ove godine upoznati ljude koji će biti doživotni prijatelji na koje se apsolutno mogu nasloniti. Što se tiče ljubavi, biti će dosta uspona i padova, ali nikakvih značajnijih pomaka.

via GIPHY

5. Lav

Potencijal da upoznate nekog novog i uzbudljivog je prilično visok u 2019. No, određene promjene u vašem životu mogu donijeti izazove koji će zahtijevati da se prilagodite i budete malo fleksibilni. Svejedno, Lav je najsretniji znak po pitanju ljubavi ove godine i sigurno upoznaje nekog posebnog.

6. Djevica

Ako želite pronaći posebnu osobu u novoj godini, važno je da vodite svojim srcem. Djevice bi moglo zbuniti to što bi njihova srodna duša mogla biti osoba potpuno drukčija od njihove dosadašnje ideje. Zato je bitno da se ne vodite time što bi bilo pametno i poželjno, već onim kako se stvarno osjećate.

7. Vaga

Ako je vaš rođendan u drugom dijelu mjececa vašeg horoskopskog znaka, šanse za susret s tom posebnom osobom u ovoj godini možda neće biti tako visoke. Vage bi još trebale raditi na sebi kako bi se mogle potpuno predati nekome. Također, ako odmah shvatite da netko nije za vas, najbolje da odmah prekinete, pogotovo zato jer nije izgledno da vam je ova godina naklonjena po pitanju ljubavi.

via GIPHY

8. Škorpion

Imali ste ogromnu količinu sreće prošle godine s Jupiterom u vašem znaku, ali ove godine se više usredotočite na karijeru i uspjeh. Ne brinite, ljubav je za vas još uvijek zapisana u zvijezdama, ali tek sljedeće godine.

9. Strijelac

Vjerojatno ćete se susresti s nekim, s kim ćete se povezati na osobnoj i duhovnoj razini 2019. godine. No, da bi to pretvorili u vezu, morat ćete biti jasni i unaprijed znati svoje želje i namjere. Prestanite govoriti: "Ne znam, vidjet ćemo kamo ide", ako vam se stvarno netko stvarno sviđa i želiš dublji odnos.

10. Jarac

Jarci koji su u vezi bi ubrzo mogli shvatiti kako to nije to, a drugu ljubav pronaći na sasvim neočekivanom mjestu. Kada upoznate tu drugu osobu, sve će se toliko brzo odvijati da nećete znati gdje vam je glava, ali u pozitivnom smislu.

11. Vodenjak

Vodenjacima je godina predvidjela više kratih veza. Ali vama će to i odgovarati. Uživat ćete u zezanciji, zabavi i tome da se ne vežete za nikoga posebno. 

via GIPHY

12. Ribe

Slično kao i Vodenjak, i vi ćete imati više kratkih veza i uživati u toj bezbrižnosti. Možda u ovoj godini nećete upoznati pravu osobu, ali zato ćete se cijelu godinu neopisivo zabavljati i upoznati jako puno novih ljudi.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr