Je li moguće? Meghan je ista princeza Diana!

hellomaguk / instagram
Meghan je u ponedjeljak ponovno oduševila svojom kombinacijom, ali... Kao da nam je nekako poznata?
Vidi originalni članak

Crveno-ljubičasta kombinacija nije nešto što se često viđa i zaboravlja. Ali, Meghanina najnovija modna kombinacija u kojoj se jučer pojavila u javnosti privukla je pozornost zato što je nemoguće zaboraviti istu takvu princeze Diane!

Postavlja se pitanje je li Meghan u Birkenheadu u ponedjeljak slučajno obukla svjetlu Aritzia Maxwell Babaton haljinu i crveni Senta kaput ili je time htjela odati počast princezi Diani, piše Popsugar. 

Diana je sličnu, konvencionalniju kombinaciju pokazala na turneji u Hong Kongu 1989. godine te u još dva navrata. Najprije na putovanju u Indiju 1992., a zatim na turneji u Bangkoku 1988. godine.

Bankok, 1988. godine

Indija 1992. godine

Nama su obje predivne i sigurno ćete se složiti s nama kad kažemo da je svaka od njih unijela nešto svoje u ove naizgled jako slične kombinacije!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr