Jeste čuli za strah od papira? Ovi poznati imaju čudne fobije

jenniferlawrence_/Instagram
Svi imamo manji ili veći strah od nečega, ali ovi poznati imaju prave fobije i to od stvari koje su nama najnormalnije
Vidi originalni članak

Tko se boji vuka još? E pa Ranker zna tko se čega boji, a evo koje fobije su nama najneobičnije:

1. Meghan Fox - fobija od papira

 

U epizodi emisije 'The Tonight Show', Fox je domaćinu Jimmyju Fallonu rekla da mrzi i boji se suhog papira. Glumica je priznala da kad čita scenarije, drži šalicu vode uz sebe kako bi mogla umočiti prste prije nego što okrene stranicu.

2. Oprah Winfrey - fobija od žvakaća

Čudno, ali istinito. Oprah Winfrey ima strah od žvaka i žvakanja, odnosno "chiclephobia". Winfrey to pripisuje navici njezine bake koja je ljepila žvake po ormaru. Winfrey je navodno zabranila žvakanje u uredima Harpo Studios. 

3. Britney Spears - fobija od guštera

Sjećate se fotografije Britney Spears s zmijom omotanom oko vrata? Ali da je to bio gušter, Spears bi trčala glavom bez obzira! "Herpetofobija" je strah od velikih guštera, a navodno ih Britney ne može podnijeti.

4. Adele - fobija od galebova

Pjevačica Adele ima slučaj "laridaphobie" što znači strah od određene ptice: galebova. Pjevačica je priznala da ju je u ranoj dobi napao i da je incident izazvao strah od 'letećih štakora' kako ih zove,  u njezinu mozgu. Još uvijek ima ožiljak od napada!

5. Jennifer Lawrence - naporni ljudi

U intervjuu, zvijezda 'Igre gladi', Jennifer Lawrence priznala da ima mnoštvo strahova, uključujući smrt i i duhove. Lawrence je također priznala da ima "arahnofobiju", strah od pauka. To nije tako čudno, zar ne? U istom razgovoru priznala je da se boji dosadnih ljudi. E to je već nešto. Moramo priznati da nije jedina, ili?

Što ti misliš o ovim fobijama? Koja ti je najneobičnija?

 

Posjeti joomboos.24sata.hr