Prvi 1033 pregleda 08. ožujka 2019.

Jeste čuli za strah od papira? Ovi poznati imaju čudne fobije

jenniferlawrence_/Instagram

Svi imamo manji ili veći strah od nečega, ali ovi poznati imaju prave fobije i to od stvari koje su nama najnormalnije

Tko se boji vuka još? E pa Ranker zna tko se čega boji, a evo koje fobije su nama najneobičnije:

1. Meghan Fox - fobija od papira

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYT Outtakes 📸

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

 

U epizodi emisije 'The Tonight Show', Fox je domaćinu Jimmyju Fallonu rekla da mrzi i boji se suhog papira. Glumica je priznala da kad čita scenarije, drži šalicu vode uz sebe kako bi mogla umočiti prste prije nego što okrene stranicu.

2. Oprah Winfrey - fobija od žvakaća

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

: Oprah Winfrey (1954 - present) At the age of just 13, Oprah ran away from an abusive home only to become pregnant at 14 resulting in a miscarriage. After managing to turn her luck around by moving in with her father in Tennessee, she began to excel in school and eventually earned a scholarship to Tennessee State. After graduating with a degree in communications, Oprah landed her first post-graduate job at a Nashville radio station. In the years following, she went on to be thrust into a co-anchor position at a larger radio show that was destined to fail from the start. Once the show ended soon after her joining, Oprah took time to reflect and came to realize that her true passion was story telling based on human interactions. After years of relentlessly pursuing her newfound goal, Oprah rose in prominence and went on to become the highly respected and widely known talk show host that millions of people know and love today. Oprah’s story proves that your past does not dictate where you end up, for that decision is yours to make. : : : #inspire #oprahwinfrey #nevergiveup #cantstopwontstop #television #driven #beyondthefacade

A post shared by Beyond The Facade (@beyond_the_facade) on

Čudno, ali istinito. Oprah Winfrey ima strah od žvaka i žvakanja, odnosno "chiclephobia". Winfrey to pripisuje navici njezine bake koja je ljepila žvake po ormaru. Winfrey je navodno zabranila žvakanje u uredima Harpo Studios. 

3. Britney Spears - fobija od guštera

Sjećate se fotografije Britney Spears s zmijom omotanom oko vrata? Ali da je to bio gušter, Spears bi trčala glavom bez obzira! "Herpetofobija" je strah od velikih guštera, a navodno ih Britney ne može podnijeti.

4. Adele - fobija od galebova

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 25

A post shared by Adele (@adele) on

Pjevačica Adele ima slučaj "laridaphobie" što znači strah od određene ptice: galebova. Pjevačica je priznala da ju je u ranoj dobi napao i da je incident izazvao strah od 'letećih štakora' kako ih zove,  u njezinu mozgu. Još uvijek ima ožiljak od napada!

5. Jennifer Lawrence - naporni ljudi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mother Premiere- London, England, Sep 6 2017💕

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) on

U intervjuu, zvijezda 'Igre gladi', Jennifer Lawrence priznala da ima mnoštvo strahova, uključujući smrt i i duhove. Lawrence je također priznala da ima "arahnofobiju", strah od pauka. To nije tako čudno, zar ne? U istom razgovoru priznala je da se boji dosadnih ljudi. E to je već nešto. Moramo priznati da nije jedina, ili?

Što ti misliš o ovim fobijama? Koja ti je najneobičnija?

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    o bože hahahhaha