JoomBoos youtuberi krenuli na Balkan Tube Fest u Beograd

privatna arhiva, Canva
Trenutno su na putu za Beograd, gdje će se za vikend održati Balkan Tube Fest. Želimo im da još jednom pokažu koliko dobro radimo!
Vidi originalni članak

Sutra u Beogradu počinje Balkan Tube Fest, a festival će se održati u velikoj Kombank Dvorani. JoomBoosovi youtuberi već su na putu za Beograd gdje će se družiti s fanovima i predstaviti genijalne projekte na kojima radimo. Uzbuđeni zbog puta, youtuberi su nam poslali fotografiju iz autobusa.  

Joomboosovci će imati svoj program u nedjelju od 16 do 17 sati na glavnoj pozornici, a svi koji nisu uspjeli otići u Beograd moći će program pratiti live na JoomBoos Instagramu.

Filipa i Leona Dejanovića, Brunu Lukića, 10fichu, Marca Cuccurina, Saamo Petruu, Niku, Rastu, Svenkyja i Luciana čekaju zabavni dani u Beogradu. Želimo im da se super zabave i oduševe publiku svojim radom!

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr