Prvi 433 pregleda 27. rujna 2019.

JoomBoos youtuberi krenuli na Balkan Tube Fest u Beograd

privatna arhiva, Canva

Trenutno su na putu za Beograd, gdje će se za vikend održati Balkan Tube Fest. Želimo im da još jednom pokažu koliko dobro radimo!

Sutra u Beogradu počinje Balkan Tube Fest, a festival će se održati u velikoj Kombank Dvorani. JoomBoosovi youtuberi već su na putu za Beograd gdje će se družiti s fanovima i predstaviti genijalne projekte na kojima radimo. Uzbuđeni zbog puta, youtuberi su nam poslali fotografiju iz autobusa.  

Joomboosovci će imati svoj program u nedjelju od 16 do 17 sati na glavnoj pozornici, a svi koji nisu uspjeli otići u Beograd moći će program pratiti live na JoomBoos Instagramu.

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva Filipa i Leona Dejanovića, Brunu Lukića, 10fichu, Marca Cuccurina, Saamo Petruu, Niku, Rastu, Svenkyja i Luciana čekaju zabavni dani u Beogradu. Želimo im da se super zabave i oduševe publiku svojim radom!

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?