Naši youtuberi su krenuli na još jedan BTF!

Marko Prpic/PIXSELL
Trenutno su na putu za Beograd, gdje će se za vikend održati šesti po redu Balkan Tube Fest
Vidi originalni članak

Sutra u Beogradu počinje šesti po redu Balkan Tube Fest, a festival će se održati u velikoj Kombank Dvorani. JoomBoosovi youtuberi već su na putu za Beograd, gdje će se družiti s ostalim regionalnim youtuberima, predstaviti sve genijalne projekte na kojima radimo, družiti se s tisućama fanova i još jednom pokazati što ih sve izdvaja od drugih.

Uhvatili smo naše youtubere - Gloriu, Rastu, LayZ-ja, Dinu, Emu, Patriciju, Brunu i TheSikrta - prije polaska za Beograd ispred naše redakcije 24sata i fotkali ih. Uzbuđeni su zbog još jednog BTF-a i jedva čekaju upoznati sve fanove koji će ih ondje dočekati. A i na ovim fotkama se savršeno vidi da se vesele još jednom preludom druženju.

Uskoro jednako spektakularno druženje u Zagrebu 

Inače, ako još uvijek niste uspjeli uhvatiti tu informaciju, JoomBoos povodom svog trećeg rođendana i povodom 500 tisuća subscribera organizira jednako toliko spektakularno YouTube druženje u Areni Zagreb - Totalni JoomBoos, koji će se održati 21. listopada. U Zagreb dovodimo KSI-ja, najjačeg svjetskog youtubera, a uz njega će se fanovi moći družiti i sa svim našim i regionalnim youtuberima, koji zajedno imaju oko 5 milijuna pratitelja. 

Karte se prodaju kao lude, zbog čega biste možda trebali požuriti ako još uvijek niste nabavili svoju. Mogu se kupiti putem Entria i na svim Entrio prodajnim mjestima, a više informacija o ulaznicama možete pročitati OVDJE!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti joomboos.24sata.hr