Još samo danas: Prijavi se i postani TikTok superstar!

Davor Puklavec/Pixsell, Canva
Danas završavaju prijave za najpopularniji talent show u regiji u kojemu najveće regionalne zvijezde traže buduće TikTok talente koji će morati nasmijati i zabaviti tisuće fanova kako bi osvojili nagrade od 120 tisuća kuna
Vidi originalni članak

JoomBoos i ove godine okuplja najjače kreatore s društvenih mreža koji će u narednih pet epizoda showa JoomBoos Videostar tražiti novu internetsku zvijezdu. U žiriju će ove godine biti najveće regionalne TikTok zvijezde Mimiermakeup, Wajwai, Barbi Afrika, Luciano i SaamoPetraa koje ukupno prati više od 20 milijuna ljudi. A prijaviti se možete JOŠ SAMO DANAS!

"Tražimo ljude koji su originalni, kao mi. Ljude koji se ne boje snimiti sve što rade i koji su zabavni kad se snimaju, ne samo sebi nego i drugima. Kod nas je sad već previše sličnih kreatora i zato trebamo nekoga tko će se istaknuti, napraviti nešto odvažno, nešto što nitko drugi neće", objasnila je JoomBoosovka Mimiermakeup koju na TikToku prati više od 14 milijuna pratitelja.

Mimi će se u žiriju pridružiti i Barbi Afrika te Wajwai, koji uspješno osvajaju internet scenu u Srbiji i zajedno broje više od četiri milijuna obožavatelja.

"Uvijek kad me pitaju kako sam ja došla do ovoliko pratitelja i koji je recept za uspjeh na TikToku, ponavljam istu stvar. Publika će uvijek prepoznati kad je netko fejk, i zato svi koji žele postati internet zvijezde moraju na internetu i prema onima koji ih gledaju biti iskreni i svoji", govori Barbi.

"Mene često nazivaju ovako malo ludim i nenormalnim, a takav nisam samo dok snimam za TikTok, nego ću takav biti i Videostaru. Jer to sam onda pravi ja. Mislim da će baš netko tako 'nenormalan i lud' i netko s takvom neobičnom energijom ove godine biti pobjednik showa", priznaje Andrija Milivojević Wajwai

Stoga, ako misliš da si rođen ili rođena da postaneš zvijezda, obožavaš biti ispred kamere i želiš zarađivati od najzabavnijeg posla na svijetu, prijavi se na službenoj stranici videostar.joomboos.hr.  Ako baš ti pobijediš, osvojit ćeš nagrade u vrijednosti od 120 tisuća kuna i mobitel Redmi Note 11 Pro 5G! 

Prijave traju još samo danas, tako da - nemoj čekati! Ovakve prilike se ne pružaju svaki dan!

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

Posjeti joomboos.24sata.hr