Prvi 662 pregleda 14. ožujka 2022.

Još samo danas: Prijavi se i postani TikTok superstar!

Davor Puklavec/Pixsell, Canva

Danas završavaju prijave za najpopularniji talent show u regiji u kojemu najveće regionalne zvijezde traže buduće TikTok talente koji će morati nasmijati i zabaviti tisuće fanova kako bi osvojili nagrade od 120 tisuća kuna

JoomBoos i ove godine okuplja najjače kreatore s društvenih mreža koji će u narednih pet epizoda showa JoomBoos Videostar tražiti novu internetsku zvijezdu. U žiriju će ove godine biti najveće regionalne TikTok zvijezde Mimiermakeup, Wajwai, Barbi Afrika, Luciano i SaamoPetraa koje ukupno prati više od 20 milijuna ljudi. A prijaviti se možete JOŠ SAMO DANAS!

"Tražimo ljude koji su originalni, kao mi. Ljude koji se ne boje snimiti sve što rade i koji su zabavni kad se snimaju, ne samo sebi nego i drugima. Kod nas je sad već previše sličnih kreatora i zato trebamo nekoga tko će se istaknuti, napraviti nešto odvažno, nešto što nitko drugi neće", objasnila je JoomBoosovka Mimiermakeup koju na TikToku prati više od 14 milijuna pratitelja.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

Mimi će se u žiriju pridružiti i Barbi Afrika te Wajwai, koji uspješno osvajaju internet scenu u Srbiji i zajedno broje više od četiri milijuna obožavatelja.

 | Autor: Nebojsa Visanovic Nebojsa Visanovic

"Uvijek kad me pitaju kako sam ja došla do ovoliko pratitelja i koji je recept za uspjeh na TikToku, ponavljam istu stvar. Publika će uvijek prepoznati kad je netko fejk, i zato svi koji žele postati internet zvijezde moraju na internetu i prema onima koji ih gledaju biti iskreni i svoji", govori Barbi.

 | Autor: Nebojsa Visanovic Nebojsa Visanovic "Mene često nazivaju ovako malo ludim i nenormalnim, a takav nisam samo dok snimam za TikTok, nego ću takav biti i Videostaru. Jer to sam onda pravi ja. Mislim da će baš netko tako 'nenormalan i lud' i netko s takvom neobičnom energijom ove godine biti pobjednik showa", priznaje Andrija Milivojević Wajwai

Stoga, ako misliš da si rođen ili rođena da postaneš zvijezda, obožavaš biti ispred kamere i želiš zarađivati od najzabavnijeg posla na svijetu, prijavi se na službenoj stranici videostar.joomboos.hr.  Ako baš ti pobijediš, osvojit ćeš nagrade u vrijednosti od 120 tisuća kuna i mobitel Redmi Note 11 Pro 5G! 

Prijave traju još samo danas, tako da - nemoj čekati! Ovakve prilike se ne pružaju svaki dan!

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?