Justin je objavio fotku s Hailey i razbjesnio fanove bivše cure

love1inesss/Instagram justinbieber/Instagram
Hailey Baldwin i Justin Bieber bi se uskoro trebali crkveno vjenčati pa javnost nestrpljivo prati svaki njihov korak. Pjevač je objavio staru fotku sebe i supruge, a fanovi njegove bivše cure odmah su reagirali.
Vidi originalni članak

Vjenčanje godine samo što se nije održalo, a drama u vezi njega je sve veća.  Hailey je već imala djevojačku večer, a Justin je objavio urnebesne fotke sakoa i pitao fanove koji bi trebao obući za ceremoniju. Zadnje što je 'podiglo' prašinu je njegova objave fotke s Hailey, stare nekoliko godina, javlja Cosmopolitan.

"Moja žena i ja"

Na svom Instagram profilu pjevač je objavio fotku gdje su on i Hailey jako mladi, znate koliko kad na njoj Justin ima 'Biebericu', frizuru koju je proslavio. U opisu je napisao: "Moja žena i ja, kad je sve počelo". Awww, slatko!

Fotkom je razbijesnio Selenine fanove

Fotka nije bila slatka fanovima pjevačice Selene Gomez sa kojom je pjevač hodao dugi niz godina. Napisali su nekoliko podrugljivih poruka u komentarima, a ovo su neki od njih:

- "Gdje je sve počelo? Nisi li tada bio u vezi sa Selenom?"

- "Justin Bieber + plan B"

- "Pretvarat ćeš se da 'Jelena' nije postojala"

- "To je bio početak 'Jelene', o čemu ti pričaš?"

- "Jednom ste se fotkali i onda si je ignorirao godinama. Koga ti varaš?"

Bilo je i pozitivnih komentara

Unatoč tim ružnim komentarima, bilo je i onih koji su se oduševili Justinovom objavom. Tako je Kylie Jenner napisala: "Ovo je predivno", a pjevačeva majka: "Oh moj Bože, kako slatko!". Komentirao je i Justin Timberlake: "Ovo je nevjerojatno, brate!".

Fanovi Selene bi trebali prihvatiti da je pjevač krenuo dalje i da je sretan. Par će se uskoro vjenčati i ostaviti prošlost iza sebe pa tako i 'Jelenu'.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr