Prvi 1812 pregleda 29. rujna 2019.

Justin je objavio fotku s Hailey i razbjesnio fanove bivše cure

love1inesss/Instagram justinbieber/Instagram

Hailey Baldwin i Justin Bieber bi se uskoro trebali crkveno vjenčati pa javnost nestrpljivo prati svaki njihov korak. Pjevač je objavio staru fotku sebe i supruge, a fanovi njegove bivše cure odmah su reagirali.

Vjenčanje godine samo što se nije održalo, a drama u vezi njega je sve veća.  Hailey je već imala djevojačku večer, a Justin je objavio urnebesne fotke sakoa i pitao fanove koji bi trebao obući za ceremoniju. Zadnje što je 'podiglo' prašinu je njegova objave fotke s Hailey, stare nekoliko godina, javlja Cosmopolitan.

"Moja žena i ja"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My wife and I :) where it all began

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Na svom Instagram profilu pjevač je objavio fotku gdje su on i Hailey jako mladi, znate koliko kad na njoj Justin ima 'Biebericu', frizuru koju je proslavio. U opisu je napisao: "Moja žena i ja, kad je sve počelo". Awww, slatko!

Fotkom je razbijesnio Selenine fanove

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я никогда не буду жалеть или говорить, что лучше бы я никогда не встречал некоторых людей, потому что было время и я в них нуждался. Мне нравилось с ними общаться, беседовать, смеяться искренне и радоваться. Мне было с ними хорошо и я считаю, что это безумно глупо говорить, что лучше бы я не знал их или плохо о них отзываться. Они принесли мне и радость и боль. Но если они были в моей жизни, значит это было нужно. Какой-то урок, какое-то испытание, какое -то разочарование. Но ничто нас так не учит, как разочарование в прошлом и это бесценный опыт на всю жизнь.

A post shared by ʄօʀ Ꮖɦɛ ֆօʊʟ🦋 (@love1inesss) on

Fotka nije bila slatka fanovima pjevačice Selene Gomez sa kojom je pjevač hodao dugi niz godina. Napisali su nekoliko podrugljivih poruka u komentarima, a ovo su neki od njih:

- "Gdje je sve počelo? Nisi li tada bio u vezi sa Selenom?"

- "Justin Bieber + plan B"

- "Pretvarat ćeš se da 'Jelena' nije postojala"

- "To je bio početak 'Jelene', o čemu ti pričaš?"

- "Jednom ste se fotkali i onda si je ignorirao godinama. Koga ti varaš?"

Bilo je i pozitivnih komentara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacation ✅

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Unatoč tim ružnim komentarima, bilo je i onih koji su se oduševili Justinovom objavom. Tako je Kylie Jenner napisala: "Ovo je predivno", a pjevačeva majka: "Oh moj Bože, kako slatko!". Komentirao je i Justin Timberlake: "Ovo je nevjerojatno, brate!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go best friend that’s my best friend

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Fanovi Selene bi trebali prihvatiti da je pjevač krenuo dalje i da je sretan. Par će se uskoro vjenčati i ostaviti prošlost iza sebe pa tako i 'Jelenu'.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?