Kakav blam: Vruće ispovijesti poznatih o seksu

bronzedbeauty_ /instagram
Zvijezde brutalno iskreno govore o seksulanim iskustvima i blamovima
Vidi originalni članak

Ako ste mislili kako se poznati nikad ne sramote i ne rade stvari zbog kojih kasnije žale, varate se. Oni su ljudi od krvi i mesa poput svih nas, a njihovi blamovi su zapravo možda još i gori, a priče koje vežu uz seks su im također svakakve. Seventeen donosi neke seks blamove, iskustva i navike poznatih.

Trokut Alissa Violet, Logan Paul i Jake Paul

Dok su Alissa i Jake bili u vezi, Jake je otišao na snowboarding vikend sa svim članovima Tima 10, dok je Alissi izričito zabranio odlakaz. Ups. "Bila sam toliko ljuta, toliko zgrožena, povrijeđena, na pragu živčanog sloma", rekla je Alissa koja se odlučila za to vrijeme družiti s Jakeovim bratom Loganom. "Yo, idemo se družiti", rekla mu je i to je bilo dovoljno da s ostalim prijateljima završe u klubu. "I onda smo se spetljali... Sad mi se gadi kad se toga sjetim", priznala je. Iako je zamolila Logana da nikad ne kaže Jakeu za to, nekako nam se čini kako joj plan nije uspio te sad znamo svi! Auč?!

Kim Kardashian i Kanye West

Kim je 2015. godine priznala kako vodi ljubav i do 500 puta na dan, a sve za promociju desete sezone showa 'Keeping Up with the Kardashians'. Okej, ne znamo kako i je li to uopće moguće, ali tako je izjavila. Ah, Kim...

Ariana Grande i Pete Davidson

Ariani i Peteu nikad nije bilo neugodno javno raspravljati o svojem seksualnom životu. Godine 2018. Pete je rekao Howardu Sternu: "Svaki put kad smo intimni, uvijek joj se ispričavam i govorim: Hvala ti. Strašana si zbog toga, hvala ti puno." Ovo je čak u neku ruku slatko. Ili?

One Direction

Tri člana One Directiona (u post-Zayn eri) priznala su kako su imala seksualna iskustva u avionu.  Louis Tomlinson i Liam Payne su to otvoreno priznali, dok se Harry zacrvenio i pokušao promijeniti temu po tom pitanju u 'Have I Ever izazovu' u 'The Fab Four stopped by The Johnathan Ross' showu. Niall Horan je pak priznao da nikad nije imao takvo iskustvo.

Chrissy Teigen i John Legend

Chrissy je u jednom intervjuu za Cosmo također priznala kako su John i ona bili nestašni na jednom komercijalnom letu dok su bili na putu za Thailand, a letjeli su u posjet njezinim roditeljima. Također, priznala je kako nisu sramežljivi po pitanju seksualnih tema i da su otvoreni za dosta stvari u tom pogledu.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

 

Posjeti joomboos.24sata.hr