Bivši mi je u vezi: Što da radim?

Prošlo je već neko vrijeme od vašeg prekida i oboje ste trebali krenuti dalje, ali dok ti još uvijek patiš, tvoj/a bivši/a je krenuo/la dalje i našao/la novu ljubav?
Vidi originalni članak

Kako piše Gurl.com, normalno je da bi ti od te nove spoznaje mogao poprilično skočiti živac, ali bitno je ostati cool i ne pokazivati previše emocije.

1. Ne dramatiziraj!

Bilo da brizneš u plač, polupaš sobu ili nazoveš BFF da joj se izjadaš. Ništa od toga nema smisla i nećeš se osjećati ništa bolje. Moraš jednostavno prihvatiti da se nije dogodilo ništa strašno i da život ide dalje.

via GIPHY

2. Ne dokazuj mu/joj se!

Možda ćeš mu/joj u tom trenutku silno htjeti dati do znanja kako je napravio/la pogrešku i kako si ti najbolji izbor za njega/nju. Krenuti ćeš s hrpom story-a i objava na Instagramu gdje izgledaš savršeno i super se provodiš. To je stvarno jadno i očito i nemoj to raditi.

via GIPHY

3. Ne zovi ga/ju!

Vjerojatno ćeš doći u napast da nazoveš bivšu/eg, bez obzira želiš li “radosno” čestitati na novoj ljubavi ili “baciti” par bespotrebnih komentara. U svakom slučaju nemoj to napraviti jer ćeš samo pokazati da je tebi još uvijek previše stalo.

via GIPHY

4. Razmišljaj pozitivno!

Najgore je što možeš je uvjeravati se kako je propao svijet bez te osobe i kako više ne želiš živjeti bez nje. Život ide dalje i nema potrebe da se bediraš zbog nekoga tko nije toga vrijedan.

via GIPHY

5. Kreni dalje!

On/ona je očito krenuo/la. Sada je pravo vrijeme da i ti učiniš isto. Ako vam je suđeno, jednom ćete se ponovno spojiti bez obzira na sve što se trenutno događa.

via GIPHY

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

Posjeti joomboos.24sata.hr