Slatko: Schwarzenegger u izolaciji s ponijem i magarcem

screenshot/instagram
Bivši guverner Kalifornije i slavni glumac pozvao je obožavatelje da ostanu kod kuće i usput se snimio kako se druži s ponijem i magarčićem u svojoj kućnoj izolaciji, gdje provodi vrijeme tijekom svjetske pandemije korona virusa.
Vidi originalni članak

Hraneći svog preslatkog ponija i još slađeg magarčića, Whiskeyja i Lulu, Arnold je sve obožavatelje na društvenim mrežama pozvao da ostanu kod kuće i počastio ih ovim preslatkim prizorima, javlja Bored Panda.

'Ostanite kod kuće'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Stay at home as much as possible. Listen to the experts, ignore the morons (foreheads). We will get through this together.‬

"Ostanite kod kuće što je više moguće. Slušajte stručnjake, to ćemo zajedno riješiti. Važno je da ostanete kod kuće jer je stupio policijski sat. Nikome iznad 65 godina u Kaliforniji nije dopušteno izlaziti iz kuće. I to je ono što radimo: ne izlazimo u restorane, ne idemo ni na kakva događanja. Samo jedemo s Whiskeyjem i Lulom i dobro se zabavljamo. Pogledajte kako su nasmiješeni", rekao je glumac. Fanovi su pohvalili video koji je objavio, a uz to, dobro su se nasmijali. 

"Da, Arnolde. Nikad nismo vidjeli da netko izgleda mirnije tijekom samoizolacije. Ne brinite, sve će biti u redu", jedan je od komentara fanova ispod ovog videa.

Sa psićem pere ruke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I tried to do a hand-washing tutorial for Cherry but I think you guys will pay more attention. Be safe. Wash your hands. Listen to scientists and experts, not foreheads. Together, we can slow this down and protect each other. #COVID19

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Prije nekoliko dana Arnold je objavio i video u kojem sa svojim psićem, kujicom Cherry, pere ruke te poručio: "Štitimo sebe i jedni druge."

Posjeti joomboos.24sata.hr