Prvi KORONA VIRUS 581 pregleda 17. ožujka 2020.

Slatko: Schwarzenegger u izolaciji s ponijem i magarcem

screenshot/instagram

Bivši guverner Kalifornije i slavni glumac pozvao je obožavatelje da ostanu kod kuće i usput se snimio kako se druži s ponijem i magarčićem u svojoj kućnoj izolaciji, gdje provodi vrijeme tijekom svjetske pandemije korona virusa.

Hraneći svog preslatkog ponija i još slađeg magarčića, Whiskeyja i Lulu, Arnold je sve obožavatelje na društvenim mrežama pozvao da ostanu kod kuće i počastio ih ovim preslatkim prizorima, javlja Bored Panda.

'Ostanite kod kuće'

"Ostanite kod kuće što je više moguće. Slušajte stručnjake, to ćemo zajedno riješiti. Važno je da ostanete kod kuće jer je stupio policijski sat. Nikome iznad 65 godina u Kaliforniji nije dopušteno izlaziti iz kuće. I to je ono što radimo: ne izlazimo u restorane, ne idemo ni na kakva događanja. Samo jedemo s Whiskeyjem i Lulom i dobro se zabavljamo. Pogledajte kako su nasmiješeni", rekao je glumac. Fanovi su pohvalili video koji je objavio, a uz to, dobro su se nasmijali. 

"Da, Arnolde. Nikad nismo vidjeli da netko izgleda mirnije tijekom samoizolacije. Ne brinite, sve će biti u redu", jedan je od komentara fanova ispod ovog videa.

Sa psićem pere ruke

Prije nekoliko dana Arnold je objavio i video u kojem sa svojim psićem, kujicom Cherry, pere ruke te poručio: "Štitimo sebe i jedni druge."

Tvoja reakcija?