Kandidati Rap Campa zavodili cure svojim rimama

screenshot/youtube
U novoj epizodi Rap Campa kandidati su od mentora Fil Tilena, Stoke i Raayja dobili nove zadatke, a sve im ih je na početku epizode predstavila voditeljica i popularna slovenska pjevačica, Nika Zorjan.
Vidi originalni članak

I ne, zadaci ponovno nisu nimalo jednostavni...

POGLEDAJTE EPIZODU:

U igri su i ovoga puta borbe rimama, a prvi zadatak za kandidate glasi 'Jezik brži od pameti.' Svih šest finalista morali su trčati, voziti bicikl, preskakati vijaču i voziti skate, a pritom su trebali odrepati najbolje moguće rime kojih su se u tom trenutku mogli sjetiti. Za ovo su imali samo 20 sekundi.

Šarmirali svoje djevojke rimama

Osim međusobne borbe rimama, kandidati su dobili još par zadataka. Morali su šarmirati i zadiviti svoje djevojke najkreativnijim tekstovima koje su, naravno, sami smislili i napisali! Uz to, morali su repati usred Zagreba i tako zaraditi novac za ćevape sa Stokom.

Kako su se kandidati snašli u novim izazovima, tko je smislio najbolje i najupečatljivije rime i koje gošće (i gost) iznenađenja su im se pridružile u novoj, pretposljednjoj epizodi, pogledajte u videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Dajte glas svom favoritu

No, ne zaboravite da od danas do sutra u 12:00 sati možete glasovati za svoje favorite iz svakog od timova i tako odlučiti tko ulazi u veliko finale! Dalje ide samo troje kandidata, po jedan iz svakog tima. Troje kandidata koji uđu u veliko finale dolaze na završni event u Opera klubu, gdje će biti proglašenje pobjednika. Evo kako možete glasovati za favorite:

DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ 'OUTSIDER' TEAMA

DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ 'INCIDENT' TEAMA

DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ 'TNTeama'

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

Posjeti joomboos.24sata.hr